Boka online eller ring 0280-75 000

BW-logga i bild_exteriör 565x300 px

BEST WESTERN Stöten Ski Hotel

BW-logga i bild_exteriör 565x300 pxPistkarta_Stöten Hotell 565x300Allrum_2_julpynt_logga 565x300 pxAllrum_julpynt_logga 565x300 pxDubbelrum_2_logga 565x300 pxDubbelrum_1_logga 565x300 pxSvit_1_logga 565x300 px

BEST WESTERN Stöten Ski Hotel

Mitt på Skidtorget

Vårt hotell ligger mitt i hjärtat av Stöten på Skidtorget. Här kliver du ut mitt i backen och har nära till allt. Lite längre bort i samma byggnad ligger restaurang Brasseriet där afterskin och nattklubben också finns, Tipi Bar, barnens filmsalong och Ica. Tvärs över torget ligger Vattufjäll med bad, spa, bowling och Kaisers Skidbod.

Som gäst på hotellet har du tillgång till trevliga allrum med stora soffor, gemensam bastu, torkrum och skidförråd. Pistning av Skidtorget och nedre delen av World Cup-backen sker endast på tidiga kvällar för att du inte ska bli störd, utom i undantagsfall vid kraftigt snöfall under natten.

Del av Best Western Hotels
Från och med denna säsong är BEST WESTERN Stöten Ski Hotel en del av Best Western Hotels, vilket innebär en högre standard och att du som är Best Western-medlem kan utnyttja dina frinätter enligt Best Westerns poängsystem. Vi har gjort en lång rad efterfrågade förbättringar på hotellet med queen-sizesängar i familjerummen och sviten samt utökad utrustning som telefon, vattenkokare, porslin, klockradio, hårtork med mera.

Best Western Rewards
Som medlem i Best Western Rewards får du bonuspoäng på ditt boende på hotellet och kan köpa frinätter för dina intjänade poäng. Stöten ingår i rewardsprogrammet vilket innebär att du även kan använda poängen till skipass och presentkort som gäller i anläggningen.

Detta kan du köpa för dina rewardspoäng:

3 dagars skipass 28 000 poäng
Presentkort på 1000 kronor att använda i anläggningen 28 000 poäng
Fri natt vecka 2-6 och 10-15 20 000 poäng
Fri natt vecka 52,1 och 7-9 36 000 poäng


Enkelrum/Dubbelrum 18 kvm mot dalen

Trevliga dubbelrum på ca 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan om man behöver två rum. I vissa rum är det möjligt att ställa in en extrasäng.
Enkelrum/Dubbelrum 18 kvm mot dalen, djurtillåten

Trevliga djurtillåtna dubbelrum på ca 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan om man behöver två rum. I vissa rum är det möjligt att ställa in en extrasäng.

Enkelrum/Dubbelrum 18 kvm mot backen
 
Trevliga dubbelrum på ca 18 kvm med flatscreen-TV. De flesta rum har balkong. Några rum har dörr emellan om man behöver två rum. I vissa rum är det möjligt att ställa in en extrasäng.

Familjerum 22 kvm
BEST WESTERN Stöten Ski Hotel
Familjerum på ca 22 kvm med dubbelsäng i queen-size samt bäddsoffa för två personer och flatscreen-TV. Här går det utmärkt att bo 4 personer.

Svit 45 kvm

Svit på ca 45 kvm med ett stort sovrum med dubbelsäng i queen-size. Allrum med flatscreen-TV och bäddsoffa för två personer. Balkong mot backen. Sviten har egen jacuzzi och bastu.

 


Gratis Wifi finns i hela hotellet liksom i Brasseriet och Vattufjäll.

Fritt internet Stöten i Sälen