Ring och boka på 0280-75 000

Barnaktiviteter

För alla juniorer!

Barnaktiviteter Stöten i Sälen

För dig som är förälder är det skönt att veta att dina barn är sysselsatta, har kul och dessutom är i trygga händer. Vargy, som är världens snällaste varg, håller i de flesta barnaktiviteterna som vi erbjuder.  

Barnaktiviteter

Vargklubben
Bli medlem i Vargklubben och häng med på en massa skoj. Det är barnens egen klubb där de får träffa Vargy och göra massa roliga aktiviteter. En oförglömlig upplevelse för barnen och alla barnaktiviteter nedan ingår. Läs mer
Pris: 350 kronor/barn & vecka (värde upp till 1750 kronor!).

Alla Vargklubbsaktiviteter ingår i Junior Weeks!

Barnklubben

Vargys skattjakt
Vargy har hittat en skattkarta och behöver massor med hjälp att leta. Vägen till skatten är rolig och spännande och vi kommer att hitta olika saker innan vi når fram till den riktiga skatten. Kanske hinner vi även med lite pulkaåkning! Samling vid Vargklubbslyan.
3-8 år, tisdag kl. 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn. (Ingår i Vargklubben all inclusive).

Barnklubben

Bus i Lyan
Stäng dörren och kryp ned bland kuddarna. Här läser vi böcker, pysslar och busar med allt möjligt kul. Oftast bakar vi tillsammans också, vilket verkligen brukar uppskattas av barnen! Samling vid Vargklubbslyan.
3-8 år, torsdag 16.15-17.15
Pris: 80 kronor/barn. (Ingår i Vargklubben all inclusive).

Barnklubben Barnens after ski
Föräldrarna får klara sig själva en stund. Vargy tar med barnen after ski där det blir dans, lek, saft och äkta afterskistämning för barn. Ett äventyr som ingen vill missa!
3-8 år, onsdag och fredag kl.16.15-17.15
Plats: Vinteridet.
Pris: 80 kronor/barn. (Ingår i Vargklubben all inclusive).
Barnklubben Vargklubbslyan barnpassning

Om du tror att mamma och pappa kan klara sig själva en stund så kan du hälsa på i Lyans barnpassning. Här pysslar vi, ritar, spelar tv-spel, leker med dockor, läser böcker eller ser på film. Barn från tre år blir väl omhändertagna av vår utbildade personal. Obs! När en förälder går i skidskola på eftermiddagen så ingår gratis barnpassning.
3-8 år, måndag-fredag kl. 13-16.
Pris: 80 kronor/timme. (Ingår i Vargklubben all inclusive).

Barnklubben

Vargklubbstrofén
Vargys skid/snowboardtävling för barn, där alla barn får vara med och Vargy busar och ger tips inför tävlingen. Barnen älskar det och vi spelar musik och delar ut priser till alla efter tävlingen. Förbokas i recptionen eller direkt på plats vid Soltorget.
Plats: Soltorget
3-8 år, lördag 11.00
Pris: 80 kronor/barn. (Ingår i Vargklubben all inclusive)

Barnklubben Pysselbok
Av och med världens snällaste varg - Vargy. Alla barn som kommer till Stöten får en riktigt rolig pysselbok som är fulladdad med underhållning. Vi vill inte avslöja allt för mycket om vad den innehåller, men klicka här så får du ett litet smakprov.

Barnklubben

Ben 10 park
Barnens egen skidpark vid Soltorget, nära värmestuga och Våffelstugan. Här kan barnen träna sin balans och bli bättre skidåkare genom att åka över kullar och boxar - och kanske våga prova på ett hopp.
Läs mer