Boende sälen

Boende för alla smaker, från det enkla till det lyxiga.

Letar du efter boende Sälen? Är det även viktigt för dig att hitta ett boende i Sälen med jacuzzi och stor öppen spis? Då kan vi visa dig några stora lyxiga timmerstugor där du får plats med hela släkten. Eller är du nöjd med tak över huvudet, en säng och en dusch om du bara får åka skidor så många timmar på dygnet som det är fysiskt möjligt? Då finns det lite enklare, mycket prisvärda stugor. Och så har vi allt däremellan förstås. Alla boenden på Stöten i Sälen är riktigt pistnära, vilket innebär att du kan lämna bilen vid stugan/lägenheten.

boende-salen

Stuga Sälen

Om du är på jakt efter en stuga i Sälen är vår skidanläggning i Stöten platsen du ska besöka. Vi har massvis med olika stugor som både är prisvärda och bra belägna intill backarna. Om ni letar efter klassiska skidstugor i en härlig miljö ska ni kika lite extra på våra stugor i Granbyn, Solhem, Fjällbyn, Soltorgsbyn, Granfjällsbyn och/eller Kronoparken. Våra stugor håller en riktigt hög standard och vi vågar säga våra stugor passar de flesta resenärerna. Antar du utmaningen? Boka stuga Sälen idag.

Prisvärda Sälen stugor

Från lyx till det något enklare – vi erbjuder något för alla smaker. Det är det sköna med att välja bland vårt stora utbud bland våra stugor. Vare sig ni kikar på det lägsta priset eller om ni vill skämma bort er lite extra har vi något för alla Sälenresenärer. Förutom Sälen stugor erbjuder vi även andra boendeformer för den som vill bo ännu bättre. Vi har nyligen helrenoverat vårt Best Western-hotell som ligger ett stenkast från Stötentorget. För er som inte varit hos oss i Stöten i Sälen ligger det precis intill vår huvudlift som tar er upp till Sälens högsta fallhöjd på 370 meter över havet. Vi vågar även påstå att vi har den skönaste skidåkningen i Sälen.

salen-stugor

Vare sig du väljer att bo i en av våra härliga Sälen stugor eller om du väljer ett boende på ett hotell så ligger alla våra boenden väldigt nära pisten. Det tycker vi i Stöten i Sälen är en förutsättning för en bra början på en skidsemester. Vad tycker ni? Passa på att boka en Sälen stuga eller något annat av våra boenden idag.

Våra områden