Junior Weeks

Veckorna då det är gratis att vara barn

SKÖNARE SOMMARSEMESTER MED SNÖGARANTI!

Boka tidigt-rabatt på boende och SkiPass+ under våra bästa familjeveckor

Semesterkänslan har klivit in med stormsteg. Nu är det högsäsong för lata dagar, samvaro, grill och sommartårtor.  Vintersäsongen känns sannolikt avlägsen, men inte semesterkänslan. Så säkra upp dina bästa vinterminnen redan nu! För få saker är väl så emotsett som inplanerad ledig tid med nära och kära. Samvaro, avkoppling och roliga aktiviteter som passar för hela familjen. Så under tiden köttet marineras och glöden i grillen tar sig överraska familjen med ännu mer inplanerad semester tillsammans.

Just nu ger vi dig 10% rabatt på boende och på SkiPass+, under de absolut bästa veckorna för barnfamiljerna – Junior Weeks.

I SkiPass+ ingår bland annat morgon- och kvällsskidåkning, bastu och bad i Vattufjäll och kostar inget extra. Så slå ett par midsommarflugor i en och samma smäll – säkra ditt absoluta favoritboende under de bästa familjeveckorna och med generös rabatt redan idag! Och yes, vi har såklart snögaranti. Nu så, borde glöden i grillen vara perfekt. Ha en skön sommar. Vi ses i backen!

Under våra Junior Weeks är det gratis att vara barn. Mat, skidhyra, skidskola, aktiviteter i Vargklubben, äventyrsbad i Vattufjäll och mycket mycket mer ingår för ett barn upp till sex år per betalande vuxen. Dessutom anordnas extra många roliga aktiviteter för familjer under dessa veckor. Junior Weeks är veckorna jul (22-29 dec), 2-6, 10-12 och 15.

Så slå ett par midsommarflugor i en och samma smäll – säkra ditt absoluta favoritboende under de bästa familjeveckorna och med generös rabatt redan idag! Och yes, vi har såklart snögaranti. Nu så, borde glöden i grillen vara perfekt. Ha en skön midsommar. Vi ses i backen!

3 röster om Junior Weeks:

August, 4 år:
”Man får träffa Vargy varje dag och då behöver inte mamma och pappa alltid vara med och störa. Och så gick jag jättebra skidskola. Nu åker jag snabbare än pappa. Jag fick en medalj också, i Vargytrofén”

Clara, 5 år:
”Vi rymdes hela familjen i Vargy Express, den går jättejättefort. Farfarssvängen är min favoritbacke och den åkte jag flera gånger. Och på lunchen fick vi välja pannkakor från buffén varje dag om vi ville!”

Lovisa, 6 år:
”Vi bodde så nära backen att vi kunde ta på oss skidorna direkt vid huset. Första dagarna åkte vi mycket i det nya området som är bra för barn, där man också kan äta våfflor och hambugare nedanför. Nu kan jag åka svarta backar också. Det är eftersom jag har gått i skidskola i flera dagar”

Junior Weeks - Barnens bästa veckor i Stöten

Junior Weeks är veckorna jul (22-29 dec), 2-6, 10-12 och 15.Under dessa veckor är alla Junior Weeks-aktiviteter kostnadsfria för ett barn upp till sex år, per betalande vuxen. 

Så här fungerar erbjudandet

När en vuxen betalar för en specifik aktivitet - exempelvis lunch, skidskola eller skidhyra – får ett barn upp till 7 år nyttja samma aktivitet kostnadsfritt.

Junior Weeks-aktiviteter

 • Bad i Stötens badparadis Vattufjäll
 • Lunch – och middagsbuffé i Brasseriet Steakhouse
 • Skipass
 • Skidskola, grupplektion 
 • Skidhyra, grundmodell. Skidor, stavar, pjäxor och hjälm
 • Vargklubben, samtliga aktiviteter

Detta ingår i Skipass+

I SkiPass+ ingår förutom skidåkning under alla öppettider, både morgonskidåkning och kvällskidåkning, bad, bastu, gym och en extra dag skidåkning. Kortet köps i samband med bokning av boende och kostar inget extra.

 • Skidåkning enligt ordinarie öppettider
 • Manchestermorgon i WC-backen
 • Kvällsåkning i WC-backen
 • Bad och Bastu i Vattufjäll*
 • Gym på Vattufjäll* 
 • En extra skiddag

Skidhyra och skidskola måste förbokas minst 5 dagar innan ankomst. Vargklubbens aktiviteter bokas på plats.
Junior Weeks gäller endast utvalda veckor (jul 22-29 dec, 2-6, 10-12 & 15). Förmåner med SkiPass+ kan ej kombineras med detta erbjudande. 
För gratis inträde för barn på Vattufjäll krävs betalning av vuxen. 

Ring och boka Junior Weeks på 0280-75 000