Referenser

Så tycker våra företag och grupper.

Lyckad säljkickoff

"Med en begränsad budget gäller det att vara kreativ. Mat och inspiration är delar av vår affärsidé och det var viktigt för oss att kunna arrangera en egen matlagningsaktivitet – detta var inga problem på Stöten." 

"Det är en lagom anläggning där inget annat stör. Stöten känns mer naturnära än många andra fjällhotell vilket gör det lätt att komma ner i puls. Vi fick verkligen valuta för pengarna." 

Jonas Västerstig, Sales Manager
Tulip Food Company


Med kunden i fokus

Utmaningen för Swedish Agro Machinery var att få kunskap om hur de vill bli bemötta av kunder och vilka behov de har. För att ta reda på det bjöd säljkåren med sig några kunder på en konferensresa till Stöten.

"Den största delen av tiden gick till presentationer och work-shops. Då är det viktigt att det är nära till aktiviteter och nöjen. Höjdpunkten på resan var en skotertur med isracing i strålande sol. Vi räknar med att komma tillbaka nästa år igen. Det passade oss att bo tillsammans i lägenheter och vistas i en gemytlig miljö. Vi uppskattade det personliga bemötandet."

Magnus Karlsson, Regional District Manager
Swedish Agro Machinery

Stöten stärker gruppdynamiken
”Stöten är perfekt för konferenser där syftet är att hålla samman gruppen och bryta invanda mönster. Att bo i stugor och umgås i underställ är bra för gruppdynamiken. Backarnas olika svårighetsgrad gör att medarbetarna delar upp sig efter nivå och inte efter vem de brukar umgås med."

"Det absolut bästa med Stöten är personalen. De bryr sig och sätter oss i centrum (till skillnad från vissa andra skidorter). De är lyhörda och flexibla redan i offertstadiet och slår knut på sig för att även icke-skidåkare ska bli nöjda."

Fredrik Bardon, Regionchef
Academic Work

Bra skidåkning med svårslaget läge
”Det finns två starka skäl till varför vi valt Stöten fyra gånger för vår vinterkonferens. Närhet och service! Med närhet menar jag både resan från företaget och avstånden på plats. Vi har valt att leva korridorsliv på hotellet för att hålla samman hela gruppen. Det blir mycket spring och knackningar. Friskvård är viktigt för oss och i Stöten kan vi kombinera det med konferens och teambuilding. Min upplevelse är att vi har fått bra med service för pengarna. De vet vad vi vill ha och fixar  det vi ber om. Allt från hjärt- och lungräddningsutbildning till afterski mitt i backen. Det har blivit många soliga minnen."

Patrik Pettersson, Sales Manager Industrial Aftermarket
Schaeffler Sverige AB

Tidseffektiv skidkonferens
”Det är mycket som ska hinnas med på en vinterkonferens. Möte i lokal, skidåkning, goda måltider och umgänge. Stöten levererar helheten! Tack vare proffsig personal och att allt ligger samlat kring liftarna blir ett möte på Stöten både tidseffektivt och innehållsrikt. Det är skönt att slippa tidskrävande transporter. Jag uppskattar flexibiliteten genom hela servicekedjan. Eftersom vi är ganska många blev det mycket ändringar i programmet innan allt satt på plats. Det var aldrig några problem. De som inte åkte utför besökte spa eller åkte skoter och längdskidor. Stöten arrangerade också en afterski bara för oss och en mysig middag i stor kåta. Vi återkommer gärna!"

Joakim Borgmalm, VD
Dermarome

Det-löser-vi-mentalitet

”Stöten har riktigt bra skidåkning och pister för alla. Men den största anledningen till att vi återvänder är storleken. Stöten är som en egen liten skidort (utan förbindelse med övriga Sälen) vilket gör att deltagarna inte försvinner åt alla håll och kanter. Som värd för konferensen är det viktigt att lyckas  hålla samman gruppen, även i aktiviteterna. Det finns inga sysselsättningsproblem i Stöten, utbudet är stort. Sist bodde vi gruppvis i fyra stora hus i vilka vi fick hjälp att ordna en matlagningstävling med Stötens kock som domare. Det blev en härlig middag!"

"Konferensdelen har också fungerat bra. Fina lokaler och ”det fixar vi”-mentalitet hos personalen på Stöten. Sånt uppskattar vi på NCC!"

Robert Hägg, Marknadschef
NCC Property Development Nordic AB


Alltid steget före

"Vi var 120 personer från hela Sverige som sammanstrålade i Stöten för en skidkonferens. Kapacitet, geografi och avskildhet var tre avgörande faktorer för vårt val av plats. Det bästa med Stöten var ändå det fantastiska mottagandet. Under tre dagar hade vi ett konstant pådrag med massor av olika happenings. Personalen på Stöten låg alltid steget före. Boende, konferens, skidåkning, aktiviteter, lunchkuponger, Tyrolerafton och ett gemensamt pulkabygge – allting fungerade perfekt.”

Cecilia Mannheimer, Regional Director
Randstad

 

Allt klaffade under internationell konferens

"Stötenpersonalens förmåga att möta internationella gäster, liksom deras tillgänglighet och flexibilitet.  Det mångfacetterade utbudet på fritidsaktiviter gjorde att det fanns något för alla."

"Personalen var väldigt tillmötesgående. Vi kunde bland annat få vara ensamma i restaurangen vid något tillfälle som vi ville vara det och bussresan dit och tillbaka till Arlanda gick perfekt trots att det var mycket som skulle klaffa. För Stötens personal är ingenting omöjligt. Resan var över förväntan för oss alla - något helt nytt som gav en riktig wow-upplevelse." 

Terese Lewander, Business Support Manager
Harvey Nash ABKonferenslokaler med bra teknik

"Lägenheterna och hotellet får högsta betyg av företaget, snyggt, fräscht, rent och nära backarna. Fantastiskt!”

"Konferenslokalen var jättefin och hade bra teknik. Det förenklade mycket att allt. Konferens, boende och restaurang låg nära."

"Det fanns något som passade alla, även de som inte åkte skidor."

Marie Wallin, Kursadministratör
WHO Collaborating Centre The Uppsala Monitoring Centre

Stöten - perfekt för den större gruppen

"Vi kommer att stanna i Stöten. Här är det nära till allt, man behöver inte starta bilen en enda gång under veckan och det finns bra backar för alla nivåer." 

"Boendet på Stöten Mitt är som gjort för den jättelika familjen. Barnen kan enkelt och tryggt springa över till varandra i korridorerna och närliggande nytillskottet GameZone gör att paddorna kan lämnas på rummet ett tag." 

Emira Zelenjakovic, Gruppansvarig
IF Sarajevo 84