Boka online eller ring 0280-75 000

Barn i Stöten


 
Att Stöten har Sälens bästa skidåkning, det vet alla. Det gäller även för de minsta! Dessutom finns det gott om aktiviteter i Stöten för barnen och de flesta håller Vargy i. Han är världens snällaste varg och ser till så att barnen har riktigt kul och känner sig trygga. Skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt, Vargklubben – hänger du med Vargy så händer det alltid något kul! För dig som är förälder är det skönt att veta att dina barn är sysselsatta, har roligt och dessutom är under uppsyn av vuxna. Förutom att umgås med Vargy finns även många andra roliga aktiviteter för barnen. Vad sägs om filmvisning varje eftermiddag, skidskola, badhus med äventyrsbad, bowling där man kan spärra rännorna för barnen eller Ben 10 park? Nedan kan du läsa mer om de olika aktiviteter som vi erbjuder.

Vargklubben
Vargklubben är barnens egen klubb i Stöten. Häng med världens snällaste Vargy på lekar och bus!
Som medlem i I Vargklubben träffar du nya vänner och blir kompis med Vargy, världens snällaste varg, deltar i tävlingar och utflykter, går på afterski och annat roligt. I medlemskapet ingår hela utbudet av barnaktiviteter till ett mycket förmånligt pris där vi dessutom har platsgaranti på aktiviteterna för alla Vargklubbsmedlemmar. Innehållet i medlemskapet ser du nedan. Skulle någon aktivitet bli fullbokad så är det inga problem, då kör vi bara en till när den är klar.

Vargys skattjakt
På skattjakt med Vargy är vi tillsammans ute och letar efter skatten. Vägen till skatten är rolig och spännande och vi kommer att hitta olika saker innan vi når fram till den riktiga skatten. Kanske hinner vi även med lite pulkaåkning! Samling vid Vargklubbslyan.

Bus i Lyan
Stäng dörren och kryp ned bland kuddarna. Här läser vi böcker, pysslar och busar med allt möjligt kul. Ofta bakar vi tillsammans också, vilket verkligen brukar uppskattas av barnen! Samling vid Vargklubbslyan. 

Barnens afterski
Föräldrarna får klara sig själva en stund. Vargy tar med barnen på afterski där det blir dans, lek, saft och äkta afterskistämning för barn. Ett äventyr som ingen vill missa!

Vargklubbslyan barnpassning
Om du tror att mamma och pappa kan klara sig själva en stund, så kan du hälsa på i Lyans barnpassning. Här pysslar vi, ritar, spelar tv-spel, leker med dockor, läser böcker eller ser på film. Barn från tre år blir väl omhändertagna av vår utbildade personal. Obs! När en förälder går i skidskola på eftermiddagen ingår gratis barnpassning.  

Vargklubbstrofén
Vargys skid-/snowboardtävling för barn, där alla barn får vara med och Vargy busar och ger tips inför tävlingen. Barnen älskar det och vi spelar musik och delar ut priser till alla efter tävlingen. Förbokas i receptionen eller direkt på plats vid Soltorget.

Pysselbok
Av och med världens snällaste varg - Vargy. Alla barn som kommer till Stöten får en riktigt rolig pysselbok som är fulladdad med underhållning. Vi vill inte avslöja allt för mycket om vad den innehåller, men klicka här så får du ett litet smakprov.
barnaktiviteter stöten i sälen

Filmvisning
Dagligen visas film för alla barn och ungdomar i Bistron ovanpå Brasseriet. Och självklart är det gratis!

Skidskola
Det är alltid roligt att gå i skidskola. Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor, men räkna också med mycket lek, bus och skratt med de andra kompisarna i gruppen. Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Varje vecka avslutas med att Vargy kommer på ett uppskattat besök. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver! 

Skidåkning
I Stöten är åkningen varierad från lätta till svåra backar och det finns många lämpliga backar för barn, oavsett skidvana. Nytt i Stöten är Ben 10 park, en park med hopp, boxar och kullar för de mindre som vill prova på livet i parken. När backarna stänger för kvällen finns det en upplyst pulkabacke att åka i mellan Stöten Mitt och Soltorget.