Boka online eller ring 0280-75 000

Grupper i StötenStöten i Sälen är kanske den mest anpassade anläggningen i Sälenfjällen för att att kunna ta emot grupper: Närhet till allt, bra bredd i boendeutbudet, enkelt att parkera bussar, lätt att organisera gemensamma aktiviteter, ja argumenten är många.

Mat & Nöje
För att skidsemestern ska kännas sådär riktigt lyckad krävs det bra restauranger och riktigt god mat. I Stöten finns det ett brett utbud av mat, dryck och underhållning i stämningsfulla miljöer. Både för barn och för vuxna. Beroende på humör, väder och vad klockan är så finns det ett flertal matställen att välja på. Och självklart har vi även bar, nattklubb och riktigt bra afterski!

Skidåkning
Om man står i liftkö hela dagarna blir det inte så mycket skidåkning av. Det kan vi lova dig dyrt och heligt att du slipper här i Stöten. Här har vi ett liftsystem som gör att otåliga små barn, och vuxna också för den delen, inte behöver stå och vänta länge i en långsam liftkö för att komma upp i backen igen. Och så ligger alla våra backar nära varandra.

Konferenssalar
Vad passar just era syften bäst? Många grupper här i Stöten väljer att använda en konferenssal för inomhusaktiviteter. I vårt konferenscenter Vattufjäll har vi annars konferenssalar som rymmer upp till 300 deltagare, och på hotellet finns rum med plats för 60 personer. Totalt rymmer vi 700 gäster samtidigt.

Skotersafari
Tillsammans med en av våra skoterguider tar ni er upp på Granfjället och tar Kungsleden vidare bort mot Hundfjället om vädret tillåter. Kör skotern själv eller dela med någon. Turen tar 1-1,5 timme och är cirka 20 km lång.

Vattufjäll
Vattufjäll i Stöten är ett av Sälens största aktivitetshus. Här hittar du ett stort äventyrsbad med en mindre separat barnpool, bastu, solarium, massage och SPA med kurbehandlingar. I direktansliutning till badet finns en servering, Vattufjälls badcafé. Här serverar vi lättare rätter, smörgåsar, kaffe, härliga bakverk, glass och godis. Vi har dessutom fullständiga serveringsrättigheter. I entréplan finns dessutom Skiers Coffee Bar som har kaffe, juicer och lättare förtäring.

Bubbelpool ute - utomhusjacuzzi
Var med om en het upplevelse ute i det kalla! Hyr en bubbelpool ute och njut av kontrasten med hett vatten och utemiljön med snö. Bubbelpoolen har plats för sju personer!

Spa
Passa på att få tid på din ledighet för en avkopplande massage och/eller en vårdande spabehandling. Vi erbjuder dig ett stort utbud av kurbad, behandlingar och massage. Våra ansikts- och kroppsbehandlingar utförs med MARIA ÅKERBERGs ekologiska produkter.