Boka online eller ring 0280-75 000

Konferens i StötenStöten i Sälen är kanske den mest anpassade anläggningen i Sälenfjällen för att kunna ta emot konferensgrupper: Närhet en, boendeutbudet, aktivitetsutbudet samt vår erkänt höga servicenivå gör sitt till att v är eftertraktade. Våra konferensfaciliteter är förmodligen de bästa i hela Sälenfjällen.

Mat & Nöje
För att skidsemestern ska kännas sådär riktigt lyckad krävs det bra restauranger och riktigt god mat. I Stöten finns det ett brett utbud av mat, dryck och underhållning i stämningsfulla miljöer. Både för barn och vuxna. Beroende på humör, väder och vad klockan är så finns det många matställen att välja på. Självklart har vi även bar, nattklubb och riktigt bra afterski!

Skidåkning
Om man står i liftkö hela dagarna blir det inte så mycket skidåkning av. Det kan vi lova dig dyrt och heligt att du slipper här i Stöten. Här har vi ett liftsystem som gör att otåliga små barn, och vuxna också för den delen, inte behöver stå och vänta i en långsam liftkö för att komma upp i backen igen. Och så ligger alla våra backar nära varandra.

Skotersafari
Tillsammans med en av våra skoterguider tar ni er upp på Granfjället och tar Kungsleden vidare bort mot Hundfjället om vädret tillåter. Kör skotern själv eller dela med någon. Turen tar 1-1,5 timme och är cirka 20 km lång.

Sportservice
Vår sportservice erbjuder ett antal aktiviteter med allt från gruppdynamik till fackelskidåkning. De kan även skräddarsy aktiviteter.

Vattufjäll
Vattufjäll i Stöten är ett av Sälens största aktivitetshus. Här hittar du ett stort äventyrsbad med en mindre separat barnpool, bastu, solarium, massage och SPA med kurbehandlingar. I direktansliutning till badet finns en servering, Vattufjälls badcafé. Här serverar vi lättare rätter, smörgåsar, kaffe, härliga bakverk, glass och godis. Vi har dessutom fullständiga serveringsrättigheter. I entréplan finns dessutom Skiers Coffee Bar som har kaffe, juicer och lättare förtäring.

Konferenssalar
Vad passar just era syften bäst?
Många som konfererar här i Stöten väljer att göra det i stuga framför i en av våra konferenssalar. Det blir lite mer avslappnat så. Och kanske blir en powerpointdragning lite mer minnesvärd i en timmerstuga med öppen spis? Vi erbjuder konferensservice till er stuga i form av internetanslutning, pc-duk & projektor, blädderblock, fika, frukt, godis och mineralvatten m.m. I vårt konferenscenter Vattufjäll har vi annars konferenssalar som rymmer upp till 300 deltagare, och på hotellet finns rum med plats för 60 personer. Totalt rymmer vi 700 gäster samtidigt. Förutom all basutrustning för konferens finns även trådlöst internet, TV med DVD eller video, LCD-projektorer och storbilds-TV.