Barn 3-6 år

Det är alltid roligt att gå i skidskola

Givetvis kommer du lära dig att åka bättre skidor. Men räkna också med mycket lek, bus och skratt med de andra kompisarna i gruppen. Vi ser till så att du känner dig trygg i våra backar och lovar att du kommer älska att åka skidor efter timmarna i skidskolan. Varje vecka avslutas med att Vargy kommer på ett uppskattat besök. Det här kommer garanterat att bli en upplevelse som du kommer bära med dig i många år framöver!

För barn har vi grupper som går måndag-fredag eller fredag-lördag. Max 4-8 barn per grupp beroende på nivå och ålder. Avslutningen för barnskidskolan sker på fredagar under den sista lektionen, då vi blandar skidåkning och bus med Vargy.   

Skidskola 3-6 år
Pris 1045 SEK 870 SEK 625 SEK
Ordinarie veckor 5 dagar (mån-fre)    2 dagar (fre-lör) 
Vecka 51 5 dagar (mån 19 dec - fre 23 dec)  3 dagar (fre 23 dec - sön 25 dec)  
Vecka 52 Jul   3 dagar (fre 23 - sön 25 dec)  

Vecka 1 Nyår

5 dagar (tis 27- lör 31 dec) 3 dagar (fre 30 dec -  sön1 jan)  

Grön Snöbollar, 3 år

Nybörjarkurs där vi har roligt på skidor och lär oss via lek. Vi bekantar oss med utrustningen, tränar på att glida och hålla balansen. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Viljan att vara med och att kunna vara borta från Mamma & Pappa under lektionstiden.

Grön Snögubbar, 4-6 år

Nybörjarkurs där vi med lek och skoj tränar på att hantera skidorna, glida, bromsa, åka lift och svänga i de lättaste backarna. Kursen anpassas efter barnens förmåga. 

Förkunskapskrav: Viljan att vara med och att kunna vara borta från Mamma & Pappa under lektionstiden.

Blå Snöstjärnor, 4-6 år

Fortsättningskurs för barn som kommit igång med sin skidåkning. Vi tränar på att bli ännu bättre på att svänga och bromsa med hjälp av roliga övningar. Kursen anpassas efter barnens förmåga.

Förkunskapskrav: Du kan svänga och bromsa i gröna backar och åka knapplift själv. 

Röd Snökanoner, 4-6 år

Fortsättningskurs med varierad och fartfylld skidåkning. Vi tränar på att bli bättre och säkrare på skidorna genom att åka i varierad och utmanande terräng. Kursen anpassas efter barnens förmåga. 

Förkunskapskrav: Du kan på ett kontrollerat sätt svänga och bromsa i blåa backar och åka knapplift själv.