Boende i Sälen ᐅ Boka stuga, hotell & lägenhet | Stöten® i Sälen

Boende I sälen

Boende för alla smaker, från det enkla till det lyxiga.

Boka stuga i Stöten!

I Stöten i Sälen finns boenden för alla smaker och resesällskap. Med fler än tio boendeområden hittar du både lyxiga och prisvärda alternativ - något passar garanterat just era önskemål. Vad tycker du till exempel om tanken på att avsluta dagen framför den sprakande elden i en stor öppen spis? Då kan vi visa dig någon av Stötens stora lyxiga timmerstugor med plats för hela släkten!

Eller är du nöjd med tak över huvudet, en säng och en dusch om du bara får åka skidor så många timmar på dygnet som det är fysiskt möjligt? Då passar säkert en lite enklare, men mycket prisvärd stuga. Och så har vi allt däremellan förstås! På Stöten i Sälen har alla boende ski in/ski out. Det innebär att du alltid har nära till backen och kan lämna bilen vid stugan eller lägenheten. Varje morgon kan du kasta dig rätt ut i spåret! Från längst bort i Kronoparken tar det dig 20 minuter med två liftar tills du står på Soltorget.

Det fina med alla våra boenden är att de är väldigt pistnära. Oavsett om du väljer all-inclusive eller självhushåll har du alltid Sälens bästa skidåkning runt hörnet!

Boende med guldkant

Nordklint, Granfjällsbyn

Boende för många

Soltorgsbyn, Granfjällsbyn, Stöten Ranch

Familjemys

Varglyans lyor och våningar

För dig som bara har en sak i huvudet – skidåkning!

Stöten Mitt, Ski Hotell

Hitta bästa stugan i Sälen 

Oavsett om du vill hyra stuga, lägenhet eller hotell så har vi något för dig. Här på Stöten lever vi upp till vår inställning – skidåkning för alla. Det genomsyrar även vårt utbud av boende. Ta med familjen, kompisgänget eller kollegorna. Alla våra boenden har såklart en hög standard. Bo som hemma fast borta - eller upplev något helt annat!

Boende i Stöten – boka i tid 

Sälen är populärt och det är bra att vara på den säkra sidan. Så tänk på att boka stuga, hotell eller annat boende i tid. Gör årets semester i Sälen till den bästa fjällupplevelsen – skapa minnen för livet i Stöten!

Vi hjälper dig gärna välja rätt boende, du är välkommen att kontakta oss! Eller har du redan bestämt vilket boende du ska välja? Vad väntar du på – boka skipass

 

Våra områden