Boende sälen

Boende för alla smaker, från det enkla till det lyxiga.

Planerar du en härlig skidsemester i Stöten i Sälen och letar efter ett genuint Sälen boende? Då har du kommit helt rätt. Hos oss på Stöten i Sälen hittar du enkelt ett boende som faller alla i smaken. Hos oss kan du bland annat njuta utav lyxigt boende med både jacuzzi och stor öppen spis. Perfekt för dig som planerar en skidsemester med hela släkten eller kompisgänget. För dig som vill åka så mycket skidor som möjligt under dagen och är nöjd med tak över huvudet, en säng och dusch, finns också enklare och mycket prisvärda boenden. Självklart erbjuder vi också allt däremellan. Det fina med våra boenden i Sälen är att de alla är väldigt pistnära. Du kan alltså lämna bilen vid ditt boende och ta skidorna ner till våra liftar och backar.

boende-salen

Stuga Sälen

Ifall du är på jakt efter en stuga i Sälen är vår skidanläggning i Stöten platsen du ska besöka. Vi erbjuder en mängd olika stugor som både är prisvärda och bra belägna med närhet till backarna. Om ni letar efter en klassisk och genuin Sälen stuga ska ni kika lite extra på våra stugor i Granbyn, Solhem, Fjällbyn, Soltorgsbyn, Granfjällsbyn och/eller Kronparken. För dig som vill njuta utav ett spektakulärt boende erbjuder vi också lyxiga timmerstugor där du får plats med hela släkten om du så önskar. Våra lyxiga timmerstugor är också försedda med jacuzzi och öppen spis. Perfekt avslappning efter en lång dag i skidbacken.

Prisvärda Stugor i Sälen

Från lyx till det något enklare – vi erbjuder något för alla smaker. Det är det sköna med att välja bland vårt stora utbud av boenden. Förutom stugor erbjuder vi även andra boendeformer. Vi har nyligen helrenoverat vårt Best Western-hotell som ligger ett stenkast från Stötentorget. För er som inte varit hos oss i Stöten i Sälen ligger det precis intill vår huvudlift som tar er upp till Sälens högsta fallhöjd på 370 meter över havet. Vi vågar även påstå att vi har den skönaste skidåkningen i Sälen.

salen-stugor

Hyra stuga i Sälen

Vare sig du väljer att hyra en av våra mysiga stugor eller om du väljer att bo på vårt hotell, ligger alla våra boenden nära pisten. Det tycker vi på Stöten i Sälen är en förutsättning för en lyckad skidsemester. Passa på att hyra en stuga eller ett hotellrum redan idag! Ifall du planerar att hyra en stuga eller ett hotellrum över påsk- och sportlov, jul eller nyår, är det bra att göra din bokning i god tid. Vanligtvis är alla våra stugor och hotellrum uthyrda en lång tid innan.

Våra områden