Stöten Spa - Stöten i Sälen

STÖTEN SPA

Det bästa av två världar

Öppettider

Vi öppnar igen
8 december!

Vi på Stöten Spa hälsar er varmt välkomna att ta en paus från skidbacken och unna er en härlig behandling! Vi har behandlingar, massager, kroppsbehandlingar och ansiktsbehandlingar för hela familjen.

Vi erbjuder olika behandlingar för både barn och vuxna. Varför inte prova vår populära 100% Stöten som inleds med varm stenmassage på ben, rygg och axlar och därefter avslutas med en härlig ansiktsbehandling med rengöring, peeling, massage och mask? Eller kanske lockas du av behandlingen Spa Pjäxan där du får njuta av avslappnande fotbad med scrub och cirkulationshöjande massage - perfekt för skidtrötta fötter?

Vi har även våra omtyckta Vinterbad som är värmande kurbad med olika egenskaper för maximal avkoppling. Njut av till exempel ett fuktgivande algbad med massa mineraler eller ett uppiggande och fräscht eucalyptusbad.

För våra minsta gäster finns det flera behandlingar att välja mellan - Snövit (en skön och lätt ansiktsbehandling anpassad för den yngre huden), Frost (ett härligt skummande fotbad med fotmassage och nagellack) eller Vinterbubblor (mysigt bubbelbad för barnen medan föräldern njuter av lätt ryggmassage och en uppfräschning av ansiktet i samma rum).

Maila spa@stoten.se för att boka behandling eller kontakta oss via vår Facebooksida. Vi har öppet på beställning. Varmt välkommen in - vi tar hand om dig!

*Vi förbehåller oss rätten att anpassa våra aktiviteter efter rådande restriktioner. Utbudet av aktiviteter kan därför variera från vecka till vecka. Vänligen se veckoprogrammet när du ankommer för aktiviteter under er semester.