Barn i fjällen

För dig som är förälder är det skönt att veta att dina barn är sysselsatta, har kul och dessutom är i trygga händer

Är ditt barn i åldern 3-8 år, intresserad av att vara Vargys kompis och vill följa med på hans äventyr under er tid hos oss på Stöten i Sälen? Här är Vargy allas kompis!

Vargklubbens aktivteter

I Vargys barnklubb Vargklubben letar vi efter den försvunna skatten, utmanar kompisarna i Vargklubbstrofén och firar Vargys födelsedag. Vi firar att Stöten fyller år och med det fyller självklart också Vargy år! Vargy bjuder även in till mys i varglyan med pyssel, bak eller film. Dessutom kör Vargy igång en hejdundrande afterski efter skiddagen, där han samlar ihop sina kompisar och dansar loss!

Anmälan

Med Vargy är ditt barn i trygga händer och kan umgås med Vargys bästisar som är vår utbildade personal. Vi leker, pysslar, ser film och spelar spel - perfekt sysselsättning för barnen efter en tur i backen. Vill ditt barn bli en Vargykompis kan ni föranmäla er i receptionen - men ni kan också bara titta förbi.

 

Tänk på…

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.

Hitta till Kalasstugan

Vargys fina Kalasstuga ligger i närheten av Stötentorget i centrala Stöten. Hit tar du dig både till fots, på skidor eller med bil om det skulle behövas. Du hittar Kalasstugan bakom restaurang Tyrolerladan.