Bli ännu bättre i vinter

Tre skäl till att gå i skidskola

Buskul i skidskolan

Barn lär sig väldigt snabbt - och ännu snabbare om de samtidigt får möjligheten att ha roligt. I Stötens skidskola varvas lek och bus med grundläggande lära om skidåkning. Barnen skapar en vana och får den perfekta starten på sina framtida skidkarriärer.

Snabbt resultat med personlig tränare

Boka din egen PT i backen! Om du föredrar att ha läraren helt för dig själv och utnyttja tiden maximalt är en privatlektion perfekt. Ta med dig önskelistan på vad du vill uppnå med skidskolan och boka en ektion. Utifrån din förmåga och dina önskemål skräddarsys ett utmanande och utvecklande pass just för dig. Alla instruktörer är utbildade både skidtekniskt och pedagogiskt och har lång erfarenhet.

Aldrig för gammal

Självöverskattning är en av förklaringarna till varför vuxna sällan väljer att gå i skidskola. En lektion kan göra underverk - så pass mycket att du får en nytändning i din åkning och därmed blir skidåkningen mycket roligare. Man kan ta lektioner i grupp eller privat och välja det man vill lära sig mer om. Hur gammal eller duktig man är spelar ingen roll, det finns lektioner som passar alla!

 

Boka skidskola här!