Bli ännu bättre i vinter - Stötens skidskola i Sälen

Bli ännu bättre i vinter

Tre skäl till att gå i skidskola:

Buskul i skidskolan

Barn lär sig väldigt snabbt. Ännu snabbare lär de sig om de samtidigt får möjligheten att ha roligt. I Stötens skidskolor varvas lek och bus med grundläggande lära om skidåkning. Barnen skapar en vana och får den perfekta starten på sina framtida skidkarriärer.

Snabbt resultat med personlig tränare

 Boka din egen PT i backen! Om du föredrar att ha läraren helt för dig själv och utnyttja tiden maximalt är en privatlektion perfekt. Tag med dig önskelistan på vad du vill uppnå till skidskolan, och boka lektion. Utifrån din förmåga och dina önskemål skräddarsys ett utmanande och utvecklande pass just för dig. Alla instruktörer är utbildade både skidtekniskt och pedagogiskt, och har lång erfarenhet.

Aldrig för gammal

Självöverskattning är en av förklaringarna till varför inte vuxna går i skidskola. En lektion kan göra underverk så pass mycket att du får en nytändning i din åkning, och därmed blir skidåkningen mycket roligare. Man kan ta lektioner i grupp eller privat och välja det man vill lära sig mer om. Hur gammal eller duktig man är spelar ingen roll, det finns lektioner som passar alla.

Boka skidskola här.