Vargys skattjakt

Vargy behöver din hjälp att hitta skatten

Vargy har hittat en mystisk skattkarta i skogen och behöver din hjälp att hitta skatten! Tillsammans försöker vi tyda kartan så att ledtrådarna kan ta oss närmare skatten.

Alla barn i åldern 3-8 år är välkomna att gå på skattjakt med Vargy. Aktiviteten sker utomhus så se till att ditt barn är rätt klädd och har bra skor. Anmälan sker i receptionen på plats i Stöten och kostar 80 SEK per barn - under Junior Weeks (vecka 50, 2-6 och 10-12) är alla Vargklubbsaktiviteter gratis!

Tid: Torsdagar kl. 16:15-17:15 (samling från kl. 16:00)
Plats: Karusellen på Stötentorget

 

Tänk på…

Innan aktiviteten

Se till att ditt barn har ätit ordentligt och gått på toaletten innan vi ses.

Klädsel

När ditt barn ska vara med på en aktivitet är det viktigt att barnet har rätt kläder. Inte för varmt och inte för kallt. Vid utomhusaktiviteter på extra kalla vinterdagar är det bra att tänka lager på lager - underställ, fleece och ytterplagg. Ylle är det bästa materialet att ha närmast kroppen då det både håller värmen och transporterar bort fukt. Se också till att barnet har bra skor som passar för aktiviteten.

Kontaktuppgifter

Det är viktigt att vi får kontaktuppgifter till er vuxna ifall vi skulle behöva nå er av någon anledning. Dessa lämnas i samband med anmälan i receptionen.