Afterski i Sälen - Stöten i Sälen

Afterski i Sälen

Upplev en äkta afterski hos Stöten i Sälen

Vad vore egentligen en skidsemester i Sälen utan en riktigt afterski? Afterski hör till skidåkningen när den är som bäst och kan erbjuda både en avkopplande stund eller röj, beroende på humör. Oavsett vilket du är sugen på så är du välkommen på en oförglömlig afterski i Stöten i Sälen!

Afterski Sälen 2019/2020

För många som åker iväg på en fjällsemester så brukar afterski vara en oskriven tradition.  Kort och gott något som bara måste göras efter en lång och härlig dag i skidbacken. Det absolut bästa är självklart om man direkt efter sista åket kan glida ner till afterskin och umgås med kompisgänget. 

På Stöten brukar vi säga ”tusen glada gäster, en afterski”. Ett citat som vi tycker summerar vår uppskattade afterski på ett bra sätt. Här är nämligen alla välkomna för att avnjuta en god mat och dryck i trevligt sällskap och lyssna på våra uppskattade liveband och trubadurer. Det kan antingen vara en avkopplande stund mellan backen och duschen, tid för reflektion eller röj.

Under de allra kallaste vintermånaderna tänder vi upp ljusen och bjuder in till den ombonade och härliga miljön som bara Brasseriet kan erbjuda. När senvintern väl börjar och kylan byts ut mot värmande solstrålar, flyttar vi istället ut på terrassen där afterski-musiken dånar mellan väggarna. 

Vår uppskattade afterski har öppet alla dagar i veckan mellan 15-17. För dig som inte är redo att gå hem efter detta så fortsätter kvällen i Brasseriets nattklubb med både DJ’s och liveband. Under säsongen 2018/2019 så spelar bland annat:

  • No Tjafs
  • Det Där Bandet
  • Nyfiken Gul
  • Midnight Express
  • The Johns
  • Max Niklasson
  • Duojag

Att det brukar bli bra stämning på vår afterski är kanske inte konstigt? För att läsa mer om den och se ett fullständigt spelschema, rekommenderar vi dig att besöka vår sida afterski. Vi hoppas att vi ses!