Upptäck Stöten i Sälen - För ditt livs äventyr i Sverige!

Stöten i Sälen - Ett äventyr i Sverige!

Lämna med minnen för livet

Att få uppleva ett riktigt äventyr på tu man hand eller tillsammans med familjen är någonting som de flesta önskar. Genom ett besök hos oss på Stöten i Sälen får du garanterat uppleva ett riktigt fjälläventyr som sent kommer att glömmas. Det bästa av allt? Du slipper lämna Sverige! 

Erbjudande på roliga saker att göra i Sverige

Det finns många anledningar till varför du ska planera in ett äventyr i Sälen - oavsett om du planerar en semester med din bättre hälft eller hela familjen. Nedan kommer vi också berätta mer om dessa. Innan dess tänkte vi passa på att tips om våra erbjudanden.

Under säsongen kan du ha tur att hitta generösa erbjudanden som ger dig rabatterade priser på både boende, skidåkning och aktiviteter. Håll utkik på vår erbjudandesida för att hitta aktuella erbjudanden eller boka ditt äventyr redan idag

Semester i Sverige med barn

Roliga stunder med nära och kära försöker de flesta få årligen – en del på bortaplan och en del på hemmaplan. Många väljer att åka utomlands men har man små barn kan detta vara en stor utmaning och man kan faktiskt få ett riktigt äventyr även i Sverige – i alla fall hos oss på Stöten i Sälen!

Vid ett besök hos oss kan ni bland annat njuta utav:

  • Sälens bästa skidåkning
  • Unika aktiviteter
  • Mysigt boende
  • Förstklassig mat 

Sälens bästa skidåkning

Oavsett ifall du letar efter utmanade backar eller också de som passar för nybörjaren, hittar du det hos oss på Stöten i Sälen. Med hela 47 olika nedfarter i olika längder och svårighetsgrader, hittar du garanterat något som passar just dig – oberoende av tidigare erfarenhet.

Som den nordligaste anläggningen i Sälen och med en fallhöjd på hela 370 meter bjuds du på mäktiga vyer över såväl svenska som norska fjäll. Vill du dessutom få några kilometer på längdskidorna finns också möjlighet till detta. Hos oss hittar 45 kilometer längdspår som passar för både klassiskt och skate. Tre kilometer är också elljusspår vilket innebär att du kan åka till sent inpå kvällen. 

Behöver barnen öva skidåkningen eller kanske måste du själv bli mjuk i kläderna efter sommaruppehållet, erbjuder vi även en populär skidskola som passar såväl barn som vuxna med alla former av skidvana. Våra kunniga lärare tipsar även gärna om var du kan hitta de bästa skidbackarna, men kanske bäst av allt – var de serverar den bästa gulaschsoppan under lunchen! 

Unika aktiviteter 

Ett besök hos oss på Stöten i Sälen innebär dock så mycket mer äventyr än bara skidor. Här kan du även ägna dig åt både spännande och avkopplande aktiviteter som:

  • Skotersafari
  • Hundspann
  • Spa och relax

Skotersafari

Vad vore egentligen ett riktigt fjälläventyr utan lite skoteråkning? På våra guidade turer får du vid fint väder uppleva turer uppe Granfjället som bjuder på mäktiga vyer. Vid sämre väder går istället nedanför fjället, genom den natursköna skogen och myrmarker. Oavsett vilken tur du får avnjuta ges möjlighet att dra nytta av naturen. Kanske hinner du även ta en och annan bild! 

Hundspann 

För dig som vill uppleva fart och fläkt på ett annat vis, finns även möjlighet att prova på hundspann. Att flyga fram genom skog och mark och höra hundarnas tassar mot nyfallen snö är en minst sagt magisk upplevelse.

Spa och relax

Efter all fart och fläkt med såväl skidåkning som aktiviteter, kan det också vara skönt att koppla av litegrann. Något som du med fördel kan göra på vårt spa och relax  eller bad, där det finns både pooler och möjlighet till diverse behandlingar.  

Mysigt boende 

En annan stor förmånlighet med att genomföra ditt äventyr hos oss på Stöten är att du kan bo väldigt bekvämt, oavsett ifall du vill bo på hotell, i stuga eller lägenhet.

Önskar du närhet till såväl skidor som mat och aktiviteter, kan vi varmt rekommendera vårt barnvänliga hotell som ligger i hjärtat av Stöten. För det större sällskapet finns såväl lägenheter som stugor att tillgå. 

Kanske vill sällskapet hyra en större stuga som inrymmer både öppen spis, jacuzzi och rymliga sällskapsytor, eller också något enklare för att kunna spendera så mycket tid som möjligt i skidbacken? Oavsett vilket så ges möjligheten till detta! 

Förstklassig mat

Efter både skidåkning och aktiviteter är det viktigt att fylla på med energi, vilket du med fördel kan göra på någon av våra många restauranger. Hos hittar du både fastfood och slowfood, beroende på humör och väder och vad klockan är. Vare sig om du föredrar en perfekt tillagad entrecôte, eller smaken av vilt, traditionell fondue, hamburgare, pizza eller något annat! 

Som du märker kan ett äventyr i Sverige vara minst lika spännande som utomlands. Ta med familjen till oss på Stöten och ni kommer garanterat att lämna med minnen för livet, vi ses i backen!