Upplev våra barnveckor i fjällen

Ta del av förmånliga erbjudanden

Om det är någon gång som du ska ta med dig hela familjen på en skidsemester så är det under våra barnveckor. En tid då barnen kan njuta av en mängd kostnadsfria aktiviteter som skidskola, bad och Vargklubbens äventyr bland många fler!

Förmånligt paketerbjudande Sälen

Sälen är ett av Sveriges mest populära skidresmål. Hit vallfärdar årligen tiotusentals skidsugna barnfamiljer, varav många av dem besöker oss på Stöten. Förutom att vara den nordligaste skidanläggningen i Sälenfjällen erbjuder vi också den högsta fallhöjden på 370 meter, samt den längsta nedfarten på hela 3060 meter.

Ett besök hos oss på Stöten i Sälen handlar dock om så mycket mer än bara skidåkning. Här finns även gott om saker att göra om man inte åker skidor eller också vill kombinera skidåkningen med andra aktiviteter. 

Sist men inte minst kan du även njuta av en mängd mysiga boendealternativ samt välsmaklig mat och roliga nöjen. Åker du dessutom under våra Junior Weeks har du möjlighet att ta del av förmånliga paketerbjudanden! 

Det här är våra barnveckor i fjällen

På Stöten vill vi att fler barnfamiljer ska få uppleva magin som uppstår under en skidsemester på vår fullspäckade anläggning. Under våra Junior Weeks är det därför extra fördelaktigt att ta med dig hela familjen på en semester i fjällen. Under säsongen 2018/2019 infaller våra Junior Weeks under följande veckor:

  • 51
  • 2–6
  • 10–15

Under denna tid kan ni maxa skidsemestern med skoj och bus. När en vuxen betalar för en specifik aktivitet – exempelvis lunch, skidskola eller skidhyra – får nämligen ett barn upp till sex år nyttja samma aktivitet kostnadsfritt. Med andra ord är det alltså gratis att vara barn under våra Junior Weeks! 

Dra exempelvis nytta av kostnadsfritt:

  • Bad i Vattufjäll
  • Lunch- och middagsbuffé i Brasseriet
  • SkiPass
  • Skidskola
  • Skidhyra
  • Samtliga aktiviteter hos Vargklubben

Utöver detta har ni även möjlighet att komplettera er vistelse med både fartfyllda och lugna aktiviter. Fyll exempelvis tiden med någon av följande aktiviteter: 

Ni får också ta del av prissänkt boende på bland annat: 

Såhär säger en tidigare besökare om sin vistelse under våra barnveckor i fällen 

August, 4 år:

”Man får träffa Vargy varje dag och då behöver inte mamma och pappa alltid vara med och störa. Och så gick jag jättebra skidskola. Nu åker jag snabbare än pappa. Jag fick en medalj också, i Vargytrofén.”

Att besöka oss på Stöten i Sälen ska vara roligt och anspråkslöst. Inte minst om du väljer att ta med dig hela familjen på en skidsemester. Se därför till att boka en vistelse under våra Junior Weeks!