Fjällstugor att hyra - Fina erbjudanden - Stöten i Sälen

Fjällstugor att hyra

Upplev känslan av att hyra en äkta fjällstuga i Sälen

Funderar du på att hyra en riktig fjällstuga för dig och familjen? Hos oss på Stöten kan du kombinera mysigt boende i en genuin stuga med Sälens bästa skidåkning. En upplevelse som garanterat uppskattas av hela familjen!

Hyr stuga i fjällen

Att hyra stuga i fjällen är utan tvekan det optimala boendet för fjällmiljöer. Föreställ dig att du vaknar upp i en varm och skön säng, sätter dig upp på sängkanten och tittar ut genom fönstret...

Där ute ser du snön falla och de frostiga träden får dig att beundra fjällens charm. Redan här ler du belåtet och tycker att du gjort ett bra val!

Du reser dig upp, tar på dig tofflorna och morgonrocken, går till köket och kokar varm choklad. Nu funderar du på vad du vill göra under dagen. Du vet – att hyra fjällstuga ger dig vidder att hitta på något.

Välj att klä dig varmt och traska runt i den underbara fjällnaturen eller bege dig till någon av alla skidskolor. Du kan ta dig till den svarta pisten för ett adrenalinstint åk, klättra närmsta fjälltopp och beundra den fantastiska utsikten. Genom att hyra stuga i fjällen så kan du uppleva allt detta.

Ta del av våra erbjudanden

Många av våra stugor blir uppbokade tidigt på säsongen. Har du däremot tur kan du hitta generösa paketerbjudanden som inkluderar både boende, skidåkning och aktiviteter till rabatterade priser. Håll utkik på vår erbjudandesida där du hittar våra aktuella erbjudanden - boka din resa redan idag!

Fördelar med att hyra stuga i fjällen

Det finns många fördelar med att hyra en stuga. Förutom att det är en mysig och rolig upplevelse för familjen så finns det också en mängd andra fördelar: 

Spara pengar - Du behöver inte ta kål på familjens ekonomi. Lämna dina länge sparade pengar nästan orörda. Gör något kul med dem på semestern istället. Det finns möjligheter att hyra fjällstugor till rimliga priser. På detta sätt får du även råd med högre kvalitet och större yta än vad du kanske hade om du investerat i ett köp. 

Slippa ansvar - Om det istället är ansvaret du helst vill slippa är det en fördel att hyra fjällstuga istället för att köpa för du slipper ta ett permanent beslut. Du kommer undan alla måsten och kan även vara mer flexibel med tiden du vill spendera i stugan.

Fjällstugor uthyres kortare eller längre perioder, beroende på vad som passar dig. Kanske vill du bara hyra över lov eller högtider, kanske vill du hyra hela sommaren. Mindre ansvar och mer frihet låter väl som en bra idé i detta fall? 

Enkelheten - Bo tillfälligt i den stillsamma stugan med korta avstånd till alla nöjen. Ha skidbackar, restauranger och barer nära till hands. Det är en del av tjusningen med att bo i fjällen och i stugor. Du slipper att välja.

Upplev dagar då du lever i nära kontakt med naturen och har fjällen inpå stugknuten. Det är en särskild atmosfär oavsett årstid. När du hyr en stuga i fjällen kan du ha kakan och äta den. 

Den bästa fördelen av dem alla med att hyra fjällstuga är förmodligen att du kan kombinera ditt hektiska stadsliv med några välbehövliga dagar i lugnet. Det kan alla behöva. 

Hyr stuga i Sälen

Ifall du vill kombinera ett mysigt och bekvämt boende i en äkta fjällstuga och varva detta med Sälens bästa skidåkning, är du varmt välkommen att besöka oss på Stöten i Sälen.

Här hittar du enkelt en stuga som lever upp till era krav och önskemål oavsett ifall du letar efter något prisvärt eller mer lyxigt alternativ. Nedan kan du läsa mer om våra olika områden och stugor: 

Fjällbyn

I Fjällbyn hittar du välplanerade och mysiga stugor som passar utmärkt för dig som vill spendera så mycket tid som möjligt i skidbacken. Stugorna har 4+2 bäddar, vilket gör att de har plats för hela familjen, samtidigt som de ligger i anslutning till ranchliften. På så sätt kan du enkelt ta på dig skidorna och åka iväg till liften.

Kronoparken

När du väljer att bo i Kronoparken så får du en härlig vi över Stötens backar, samt närhet till längdskidspår. I Kronoparken finns det stugor i varierande storlekar och antal bäddar. Många av stugorna är dessutom utrustade med både bastu och öppen spis, vilket brukar uppskattas! 

Soltorgsbyn

För dig som letar efter ett exklusivt boende med vidunderlig utsikt, kan vi varmt rekommendera Soltorgsbyn. Här hittar du nämligen exklusiva stugor i timmer som passar bra för större sällskap som ställer höga krav på sitt boende. 

Granfjällsbyn

Likt Soltorgsbyn så hittar du i Granfjällsbyn exklusiva stugor i timmer som till och med är snäppet lyxigare. Granfjällsbyn är kort och gott något för det större sällskapet som önskar extra bekvämlighet och lyx. 

Stugorna här är bland de mest exklusiva i Stöten och erbjuder en mängd olika bekvämligheter som bastu, storbilds-TV, flera badrum och öppen spis för en maximal fjällkänsla. Här finns också sovrum fördelade på två plan och modernt utrustade kök med stor matplats och allrum så hela sällskapet får gott om plats. 

Granfjällsplatån

Granfjällsplatån hittar du en toppmodern stuga som är byggd så sent som 2017. I Granfjällsplatån upplever du det storslagna fjällandskapet från första parkett. Blicka ut med milslånga vyer över de norska och svenska fjällen och njut av den ljusa, öppna planlösningen med skandinavisk design. 

 

Utöver detta så är stugan dessutom utrustad med kamin, bastu, tvättmaskin, 10 bäddar och mycket mer som gör att din fjällsemester blir lyxigt avkopplande. 

Vi hoppas nu att du har gott om information och inspiration för att hyra stuga i de svenska fjällen. Gör som var tredje svensk och välj Sälen och Stöten som destination för skidsemestern!