Roliga företagsaktiviteter - Boka idag! - Stöten i Sälen

Roliga och unika företagsaktiviteter

Fartfylld skotertur eller lugn mataktivitet - valet är upp till er

Att stärka sammanhållningen på företaget och skapa ny energi inför ett nytt år är nyttigt för alla bolag – oavsett storlek. På Stöten i Sälen erbjuder vi därför ett stort utbud av både roliga och unika företagsaktiviteter i spännande miljö. Vi kan också erbjuda kompletta konferenspaket eller också skräddarsy något som passar just era behov! 

Konferens & aktiviteter i unik miljö

Sälen är en av Sveriges vinterpärlor och till oss på Stöten vallfärdar många företag årligen för att kombinera nytta med nöje. Med andra ord nödvändiga konferenser som varvas med roliga aktiviteter, vilket bidrar med att stärka sammanhållningen i gruppen samtidigt som det skapar ny energi inför årets utmaningar. Allt i en enastående miljö omgiven av vidsträckta vyer och orörd natur! 

Hos oss hittar ni fina och välutrustade konferenslokaler, oavsett om ni är i behov av någonting större eller mindre. Vår största lokal rymmer upp till 300 personer, vilket exempelvis är perfekt för företag som vill sammanstråla avdelningar från hela landet. 

Är ni däremot en mindre grupp och hellre anordnar konferensen hemma i stugan hjälper vi självklart till med detta också. Hos oss finns inga begränsningar och detta är något som uppskattas av alla de företag som besöker oss!

Såhär säger exempelvis Randstad om sitt besök på Stöten i Sälen:

"Vi var 120 personer från hela Sverige som sammanstrålade i Stöten för en skidkonferens. Kapacitet, geografi och avskildhet var tre avgörande faktorer för vårt val av plats. Det bästa med Stöten var ändå det fantastiska mottagandet. Under tre dagar hade vi ett konstant pådrag med massor av olika happenings. Personalen på Stöten låg alltid steget före. Boende, konferens, skidåkning, aktiviteter, lunchkuponger, Tyrolerafton och ett gemensamt pulkabygge – allting fungerade perfekt.”

Företagsaktiviteter för bättre sammanhållning

Det som oftast skapar den nya energin och ger utrymme för genuin sammanhållning hos medarbetarna är dock våra fantastiska aktiviteter. Och tro oss – de finns det gott om!

Nedan hittar du ett urval av våra företagsaktiviteter: 

Skotertur & lunch på fjället 

Att åka på en skotertur genom Sälenfjällens fantastiska natur är någonting som garanterat uppskattas av hela gruppen. Här har ni möjlighet att färdas genom vackra skogar och kalfjäll med storslagna vyer. Kombinera med fördel åkturen med ett lunchstopp som serveras i en mysig stuga mitt uppe på fjället. 

Matlagningsaktiviteter

Gillar gruppen att röra om i grytan kan ni med fördel testa på vår uppskattade matlagningsaktivitet tillsammans med en proffskock. Här får medarbetarna tillsammans komponera ihop en välsmakande middag och vill ni addera ytterligare ett moment kan ni dela upp er i olika lag för att se vem som gör den mest vällagade maten! 

Hundspann

Vill ni uppleva en riktig vinterdröm och susa fram på nyfallen snö i vildmarken, ska ni definitivt testa på hundspann. Vi färdas två och två per spann på en tur som tar oss igenom vilda skogar och öppna vidder. Vågar man testa på att köra sitt spann får man även självklart göra det! 

Build a bob

För de grupper som verkligen vill prova på och förstärka samarbetsförmågan, kan vi varmt rekommendera vår företagsaktivitet Build a bob. Aktiviteten går ut på att medarbetarna i lag om två och två ska bygga ihop sin egen kälke av det material som de blir tilldelade. I sista momentet får lagen dessutom testa sitt bygge i en rafflande tävling! 

Backkampen

Vill ni däremot sätta tävlingsinstinkten på prov kan ni testa på backkampen som bjuder på tre fartfyllda grenar i skidbacken. Här tävlar ni antingen individuellt eller i lag med snowbike, airboard och en deltävling där ni själva får välja mellan snowracer, pulka, miniskidor, zibob eller stjärtlapp. 

Detta är bara några utav de företagsaktiviteter ni kan genomföra hos oss på Stöten, på kategorisidan aktiviteter kan ni se vårt fullständiga utbud. Som du märker finns det här någonting för alla och ni kommer garanterat att lämna med en mer sammansvetsad grupp och ny energi!