Gruppaktiviteter för konferens & kick-off - Stöten i Sälen

Gruppaktiviteter för konferens & kick-off

Svetsa samman gruppen!

Oavsett ifall ni planerar en konferens, företagsresa eller kick-off där gruppaktiviteter ställs i fokus, kan ni med fördel besöka oss på Stöten i Sälen. Hos oss hittar ni ett stort utbud av roliga och unika aktiviteter som passar för alla typer av grupper. Efter besöket kommer ni garanterat att lämna som en mer sammansvetsad grupp samt med minnen för livet! 

Ta del av våra paketerbjudanden 

Efter en lång sommar med ledighet och kanske även nya tillskott i personalstyrkan, kan det vara en bra idé att svetsa ihop gruppen och ta nya tag inför hösten. Något som med fördel kan göras genom en företagsresa eller konferens hos oss på Stöten i Sälen.

Vår storslagna fjällmiljö kombinerat med mysigt boende, förstklassig mat och service, fina konferenslokaler och roliga gruppaktiviteter, gör något magiskt med sammanhållningen. Välj mellan våra färdiga paketerbjudanden där det ingår allt ni kan tänkas behöva under er vistelse, inklusive aktiviteter, eller också kan vi hjälpa er att sätta ihop en vistelse efter just era behov. 

En vistelse hos oss på Stöten i Sälen innebär:

 • Sälens bästa skidåkning
 • Närhet till allt
 • Genuin sammanhållning
 • Boende som passar just er
 • Konferenslokaler för upp till 300 personer
 • Personligt värdskap

Tips på roliga gruppaktiviteter

Så, vilka aktiviteter kan ni då ägna er åt under ert besök hos oss? Bland vårt stora utbud av gruppaktiviteter hittar ni såväl matupplevelser som utomhusaktiviteter och tävlingar i form av bland annat: 

 • Snöskoter med lunch på fjället
 • Kock i stuga
 • Hundspann
 • Isfiske
 • Skidskytte 

Snöskoter med lunch på fjället

Vad är egentligen en tur till fjällen utan en skotertur? Under den guidade skoterturen får ni uppleva den fantastiska miljön som Sälen har att erbjuda. Det utlovas körning genom såväl vacker skogsterräng som på mäktiga kalfjäll.

Kombinera snöskoterkörningen med lunch på fjället och ni utlovas ett äventyr som sent kommer att glömmas! 

Kock i stuga

Ifall ni föredrar mer avslappnande matupplevelser, kan ni med fördel prova på att laga med egen kock i stuga, vilket är vår kanske bekvämaste aktivitet. Ta på något bekvämt medan kocken tar med sig alla nödvändiga råvaror och verktyg som behövs för att tillaga sin gourmetmiddag med såväl förrätt, varmrätt och efterrätt. 

De som vill kopplar av och samtalar i någon av stugans sällskapsytor, medan de som vill hänger över grytorna tillsammans med kocken. Vem vet - kanske får ni några behjälpliga matlagningstips som ni kan ta hjälp utav i hemmet? 

Hundspann

En av våra mest populära aktiviteter för grupper är hundspann – en minst sagt unik aktivitet som garanterat förverkligar drömmar om äkta fjälläventyr. Att färdas genom ohämmade skogs- och fjällandskap, känna vinden som viner mot kinderna och höra hundarnas tassar som knastrar mot nyfallen snö, gör något med själen.

På varje spann färdas ni två eller tre personer och de äventyrslystna som vågar får självklart chansen att prova köra spannet på egen hand. 

Isfiske

En mer stillsam aktivitet som alla har möjlighet att delta i oavsett tidigare erfarenhet, är isfiske. Med en varm kopp kaffe i handen slår vi oss ned på en närliggande insjö och pimplar, medan vår kunniga guide berättar om olika fisketekniker. Kombinera aktiviteten med antingen fika eller lunch för några avkopplande timmar i solen! 

Skidskytte

Tävlingar i alla dess former är någonting som företagsgrupper brukar tycka är kul, inte minst skidskytte där vi tar sikte på vinst. Vår personal hjälper er att sätta ihop en skidskyttebana och bistår även med instruktör och nödvändig utrustning. Det blir en rafflande och unik tävling som sker i stafettform.

Som du märker erbjuder vi på Stöten i Sälen aktiviteter som passar alla typer av grupper, oavsett storlek och önskemål. Varmt välkommen!