Inspireras av vårt hotell för barn - Stöten i Sälen

Inspireras av vårt hotell för barn

Barnvänligt boende med närhet till roliga aktiviteter!

Visst är det fantastiskt att skämma bort hela familjen med en weekend eller veckolång semester för att bara umgås och ha det roligt? Inte alls lika roligt blir det om ni vill bo på hotell men inte lyckas hitta ett barnvänligt hotell. För som alla småbarnsföräldrar vet så är nöjda barn nästan alltid en garanti för nöjda föräldrar!

Roliga hotell för barn i Sverige

Om ni planerar en oförglömlig semester med familjen vad gäller både aktiviteter och boende, kan ni med fördel boka in en weekend eller veckolång vistelse hos oss på Stöten i Sälen. Här finns nämligen något för alla, från liten till stor!

Att resa med barn kan vara utmanande men har de någonting att göra och trivs så är det vanligtvis inga problem. Det är inte heller nödvändigt att åka utomlands för att få en oförglömlig semester som hela familjen minns för resten av livet. 

Något som brukar vara bland det viktigaste för de flesta småbarnsföräldrar, är att hotellet ska vara barnvänligt och roligt för barnen. Något som vårt nyrenoverade hotell verkligen lever upp till!

Vid hjärtat av Stöten hittar ni nämligen vårt fräscha och barnvänliga hotell som under 2015 totalrenoverades för att ge våra besökare en ännu bättre upplevelse. Inte nog med att hotellet erbjuder en bekväm vistelse, ligger de även ett stenkast från allt annat roligt som Stöten har att bjuda på – Sälens bästa skidåkning, läckra restauranger som tilltalar hela familjen, bad, spa och bastu, samt bowling bland mycket mer. 

Kort och gott det perfekta alternativet för er som har barn och önskar ett bekvämt boende med närhet till roliga aktiviteter för barnen! 

Hotell med bad för barn

Att hitta ett hotell med bad för barnen är för de flesta föräldrar högt upp på listan. Som nämnts ovan hittar ni i närheten av vårt hotell ett bad som innehåller en mindre barnpool, bubbelpool och bastu. I anslutning till badet hittar ni även ett mysigt café där det serveras allt ifrån smörgåsar och kaffe till bakverk, glass och godis. 

På Vattufjäll, den anläggning där badet ligger i, hittar ni dessutom andra roliga aktiviteter som uppskattas av såväl barn som vuxna. Här har ni nämligen möjlighet att avnjuta några rafflande matcher bowling och föräldrarna kan också hålla formen i vårt gym.

Inte långt ifrån Vattufjäll, under restaurangen Tyrolerladan, ligger också vår underhållande GameZone. Här hittar ni underhållande sportaktiviteter och roliga spel som passar både barn och vuxna. I GameZone finns det bland annat en liten innebandyrink, pingis, arkadspel, biljard, fotbollsspel, air hockey, samt bekväma soffor och storbilds-TV. 

Som du märker finns det något för alla i Stöten i Sälen, inte minst om du letar efter ett barnvänligt hotell med närheten till roliga aktiviteter. Varmt välkommen att boka in er vistelse hos oss!