Hyra stuga över nyår - Boka idag! - Stöten i Sälen

Hyr stuga över nyår

En upplevelse som uppskattas av hela familjen!

Varför inte göra det lite annorlunda i år genom att hyra en stuga över jul och nyår? Det blir garanterat en upplevelse som uppskattas av hela familjen och som sent kommer att glömmas. Hyr en stuga hos oss och du får ett mysigt och bekvämt boende som varvas med Sälens bästa skidåkning!

Att hyra en stuga över jul och nyår är något som vi på Stöten i Sälen varmt kan rekommendera. Istället för att lägga en massa pengar på julklappar, gå samman och lägg pengarna på att hyra en mysig stuga för hela familjen.

Med den snötäckta naturen runtomkring känns det som om du reser tillbaka i tiden och du är med om en genuin och traditionell svensk jul. Kliv in i en vit värld, spendera en stund på julmarknaden i Sälen och boka ett besök av tomten till din stuga. 

Om dina barn börjar tvivla på tomten efter att pappa försvunnit för att hämta tidningen samtidigt som en rödklädd figur dyker upp år efter år så ger Stöten dig en perfekt möjlighet att hålla uppe magin...

Som från ingenstans dyker överraskningen upp och sprider glädje till barn och resten av familjen. Du kan helt enkelt räkna med att din jul kommer att bli något alldeles särskilt om du bokar din resa till Stöten i år. 

Hyra stuga över nyår i Sälen

Det sägs att hela året kommer att bli såsom den spenderades på nyår. Starta därför det nya året på rätt sätt genom att hyra en stuga i en stämningsfull omgivning hos oss på Stöten i Sälen.

Räkna ned till nyår tillsammans på närmaste afterski efter en dag i backarna eller framför brasan inne i stugan. Ungdomarna kan festa långt in på natten på afterski eller någon av alla barer, de äldre kan umgås i stugan när småbarnen har lagt sig efter en lekfull dag i barnbacken. 

Att hyra en stuga är kort och gott ett både smidigt och mysigt sätt att spendera julhögtiden. Till Stöten och Sälenfjällen är det dels enkelt att ta sig med antingen bil, buss, tåg eller flyg samtidigt som det finns gott om aktiviteter och stugor som passar alla. 

Det finns exempelvis stugor att hyra över jul som passar för barnfamiljen, den stora släkten eller det romantiska paret. Vare sig du vill ägna denna högtid ute i skidbacken, på skidanläggningens spa eller inne i den varma stugan så erbjuder vi ett boende som faller alla i smaken.

Många stugor är dessutom utrustade med bekvämligheter såsom diskmaskin och tvättmaskin. Välj en stuga med öppen spis som höjer julstämningen en nivå och sprider den till varje vrå.

Boka din stuga idag

För att hyra en stuga över nyår eller julen bör du vara ute i god tid. Fler och fler vill spendera tid i de svenska fjällen och det är populärt att hyra över högtiderna. Vanligtvis är vår anläggning fullbokad en lång tid innan, men är du ute i god tid kan du få tag i något av våra förmånliga erbjudanden.

Eftersom det är en så stor efterfrågan på stugor runt jul och nyår kan det vara en bra idé att boka redan nu, oavsett om du ska hyra stuga över jul eller nyår. Välj stuga utifrån länge ni ska vara där, antal bäddar och den standard ni önskar. 

Att åka skidor under nyår

Trots att det är full rusning till stuguthyrningen under jul och nyår så finns det alltid gott om plats i skidbackarna. Hos oss på Stöten kan du njuta av Sälens bästa skidåkning i någon av våra 46 backar som passar både nybörjare och mer erfarna åkare.

En annan stor fördel med att åka skidor under denna tid är att väderförhållandena vanligtvis är helt magiska. Småkyliga dagar med strålande sol och mycket snö. Kan det bli mycket bättre än så?

Som ni märker är fördelarna med att hyra en stuga över nyår många och något som hela familjen uppskattar. Gör därför som var tredje svensk och välj Sälen och Stöten som destination för skidresan!