Fira jul i fjällen - Förmånliga priser och paket - Stöten i Sälen

Fira Jul i Fjällen

Längtar du också efter en vit jul i år?

Smit iväg för att tillbringa en minnesvärd jul i fjällen. Här kan du kombinera vinteraktiviteter med ett mysigt firande i en vitskimrande fjällvärld som inte lämnar någon oberörd... 

Så varför nöja sig med en julgran när du kan njuta av tusentals snöprydda granar? Gör julen oförglömlig i år och fira jul i fjällen!

Planera i god tid

Det är aldrig för tidigt att planera sin jul. Det är faktiskt så att ju tidigare du är ute med planeringen desto bättre kommer julen att bli, speciellt när det kommer till att boka ett bra boende. Svenska fjällen har blivit ett oerhört populärt alternativ för julfirare runt om i landet.

Erbjudanden hos Stöten i Sälen 

Julen är en av våra favorithögtider här på Stöten. Det uppstår en magisk känsla när hela anläggningen är julpyntad och intas av förväntade familjer som längtar efter ett avkopplat firande!

Vi ser till att göra allt vi kan för att ert firande ska vara så stämningsfullt och bekvämt som möjligt. Njut av vårt välsmakande julbord medan barnen ägnar sig åt jullekar och pyssel.

Har du tur kan du också ta del av ett generöst paketerbjudande som inkluderar både boende, skidåkning och aktiviteter till ett rabatterat pris. Håll utkik på vår erbjudandesida för att se aktuella erbjudanden - boka din resa redan idag.

Härligt julfirande med familjen

När du firar jul i fjällen befinner du dig i en miljö som främjar samvaro. En fantastisk möjlighet att få vara tillsammans med släkt och vänner där ni kan forma julen precis som ni tycker.

Tänd en brasa och mys inne i värmen eller ta ett par svängar i skidbacken – det är bara ni som bestämmer! Inte nog med det så får barnen uppleva en riktig svensk jul i den vitklädda naturen. Det är en riktig jul i fjällen det.

Det är inte bara skidåkningen som gör en jul i Stöten till något alldeles extra. Många delar av Sverige, framförallt södra delen av landet, saknar snö under julen.

Många bor dessutom i storstäder och även om man julpyntar så blir det inte den där julkänslan som man får när man sitter i en genuin timmerstuga omgiven av ett snöparadis med höga granar!

Om du någon gång sett en julfilm där de befinner sig i en sagolik värld i vinter och gläjde så kanske du tänker att du själv skulle vilja vara där och uppleva det också. Faktum är att det inte behöver vara en fantasi längre utan du kan göra det redan i år. Stöten under julen är inte på film; det är på riktigt men det känns som en fantasi. 

 

Julbord ute eller hemma

På julafton erbjuder de flesta hotell och restauranger i fjällen julbord och underhållning för dem som vill passa på att slippa förberedelser och bara njuta av att bli bortskämda över julen.

Julen ses ofta som ett stressmoment eftersom att det är så mycket att göra när det kommer till matlagning, förberedelser och sedan det oundvikliga städandet och diskandet...

Tänk om du istället hade kunnat få detta serverat på ett fat; någon annan som tar hand om allt det jobbiga förenat med julfirande och det enda du behöver tänka på är dina nära och kära. Då hade du kanske haft en liten annan känsla inför julsemestern och troligtvis sett framemot det ganska mycket mer?

Du som hellre lagar mat själva kan hyra en stuga och låta veden från brasan fylla rummet med värme och julstämning. Du väljer själv vilken nivå du vill lägga det på när det kommer till julpynt men många gör det inte lika avancerat som man annars brukar göra hemma; det blir skönare så.

Det pynt man vill ha med sig kan man packa i en kartong eller alternativt köpa på någon av de lokala matbutikerna uppe i Stöten. Det finns massor av prisvärda alternativt att välja bland och då slipper du dessutom släpa lika mycket under din resa.

Idealisk jul med mängder av aktiviteter

Om ni inte hinner pyssla ihop era aktiviteter på egen hand finns det en del julprogram på de olika skidanläggningarna med förslag på aktiviteter och höjdpunkter att välja mellan.

Ett steg närmare en idealisk jul kommer ni efter en slädtur genom vinterlandskapet eller en tur med ett hundspann. Och varför inte gå en runda i den närmaste julmarknaden. Njut av att skåda ett fackeltåg i mörkret.

Det som är så underbart med dessa julaktiviteter är att alla ligger inom kort avstånd från ditt fjällboende. Det innebär att du kan göra alla de olika vinter-och julaktiviter som du drömt om på ett och samma ställe och på en och samma semester.

Denna jul kan vara året när dina barndomsfantasier går i uppfyllelse en gång för alla. Se därför till att inte missa denna möjlighet att boka din skidresa till Stöten i december. Du kan boka den redan idag. Fira en fröjdfull jul i fjällen. 

Låter det inte härligt att fira jul i fjällen? Gör som var tredje svensk och välj Sälen som destination för skidsemestern!