7 tips på kick-off aktiviteter

Svetsa samman gruppen i Sälen!

Kick-offen är det perfekta startskottet för ett nytt projekt, nya team som ska svetsas samman, eller bara för att starta det nya året på bästa möjliga sätt. Efter en lyckad kick-off ser alla team, projektgrupper och företagsledningar fram emot nya utmaningar och att arbeta mot ett gemensamt mål. Samtidigt får nya medarbetare möjligheten att känna sig som en del av företaget, vilket man sällan hinner med att göra på arbetstid. 

Hitta en aktivitet för ditt företag

Oavsett vilken anledning man har för en kick-off så är det en viktig del av företagets interna varumärke och det skapar engagemang och driv hos medarbetare. Vi tycker därför att det är viktigt att en kick-off innefattar aktiviteter som engagerar och svetsar samman gruppen.

En vistelse hos oss på Stöten inkluderar ett stort utbud av unika och roliga kick-off aktiviteter i en underbar miljö. Vi på Stöten kan erbjuda allt från en snöskotersafari till egen kock i stugan. Förutom Sälens bästa skidåkning finns det massor av spännande aktiviteter för alla företag.

Nedan hittar du ett urval av våra Kick-off aktiviteter: 

  • Isfiske
  • Skotersafari
  • Kock i stugan
  • Lagutmaningen
  • Mitt i prick
  • Snöskovandring
  • Hundspann 

Isfiske

Isfiske eller pimpelfiske är en utmärkt kick-off aktivitet där alla kan delta oavsett tidigare erfarenheter. Med våra guider som stöd så är detta alltid en uppskattad aktivitet, passar utmärkt att kombinera med fika eller lunch utomhus. Och varför inte köra en fisketävling. 

Skotersafari

Upplev en guidad tur på snöskoter i grupp och bilda tillsammans ett minne för livet. Turerna leds av fjällvana ledare så att du kan känna att du kör tryggt och säkert på en skön tur i den underbara naturen vid Stötenområdet. Är vädret bra går turen upp på fjället som bjuder på en storslagen utsikt. Vid sämre väder går istället turen genom förtrollande vacker skog och myrmark. 

Kock i stuga

Kock i stuga är den bekvämaste aktiviteten i vårt utbud. En fjällkock kommer hem till ert kök med råvaror och verktyg för att tillaga en 3-rätters gourmetmiddag. Ni har möjlighet att förtära god dryck samtidigt som kocken lagar middagen ni har beställt, och vill man hänger man över grytorna tillsammans med kocken och får några heta matlagningstips. 

Lagutmaningen

I Lagutmaningen har vi samlat enkla, kluriga och roliga aktiviteter som kan köras separat eller i kombination med varandra. Unika upplevelser i all ära men ibland kan det vara guld att köra klassiska teambuilding övningar. Här kommer ni garanterat stärka er samarbetsförmåga.

Mitt i prick

Ifall ni vill testa eran träffsäkerhet på allvar, så passar Mitt i prick alldeles utmärkt. Här får ni testa en mängd olika aktiviteter som luftgevär, kasta yxa, miniskidskytte, knivkastning m.m.

Snöskovandring

Med snöskor på fötterna ger vi oss ut på en mysig snöskovandring i vildmarken. Vi tar liften upp till toppen och ger oss ut längs kalfjället med fantastisk utsikt över Norge. Ni får höra vår guide berätta om spår i snön och Sälens historia. Sen stannar vi längs vägen och gör upp en eld där vi tillagar en god måltid.

Hundspann

Upplev tystnaden och känn suset när hundarna för oss framåt i snön. Att åka hundspann är en helt fantastisk upplevelse för hela sällskapet. 

Det här är bara några av de kick-off aktiviteter som vi erbjuder, det finns verkligen något för alla typer av företag och individer. Efter en vistelse hos oss kommer ni med säkerhet att vara nöjda, samt ha en starkare sammanhållning inom teamet. Ett sammanhållet team som redo för nya utmaningar!