Kortvecka i Sälen - Boka idag! - Stöten

Kortvecka i Sälen

Kort vecka - många upplevelser

Ibland händer det att man inte har tiden till att genomföra en längre skidsemester och vad passar då bättre än att spendera en kortvecka i Sälen? Inte nog med att du hinner med både skidåkning, god mat och roliga aktiviteter så kan du många gånger ta del av förmånliga erbjudanden.

För många som har ett tidskrävande jobb så finns det ibland inte tid att spendera en vecka eller mer i fjällen. Då passar det dock utmärkt att göra en kortvecka eller weekend till Sälen. Om du dessutom har möjlighet att genomföra en bokning i sista minuten, kan du många gånger ta del av förmånliga erbjudanden, samt paketpriser där både boende och liftkort är inkluderat. 

Sälens bästa skidåkning

Även om du endast planerar en kortvecka eller weekend så hinner du fortfarande njuta av Sälens bästa skidåkning hos oss på Stöten. Dessutom så erbjuder vi både morgon- och kvällsåkning, vilket gör att du kan spendera hela dagarna i backen om så önskas. På så sätt kan du maximera skidupplevelsen och göra det mesta av dina dagar i Sälen. 

Oavsett ifall du planerar en skidresa med hela familjen, vännerna eller ensam så hittar du garanterat backar som tillfredsställer alla typer av åkare. Hos oss hittar du nämligen 47 backar av olika svårighetsgrader – allt ifrån enklare barnbackar till brantare och svårare backar som passar den mer erfarne åkaren.

Inte nog med detta så finns det även goda skidmöjligheter för dig som också vill testa på att åka längdskidor. Vi erbjuder nämligen 45 kilometer längdspår för både klassiskt och skate, samt fantastiskt hisnande spår som tar dig ända upp på kalfjället. Något som ger dig en magisk utsikt över både svenska och norska fjäll. 

Fartfyllda eller rofyllda aktiviteter 

Att besöka oss på Stöten i Sälen är dock så mycket mer än bara skidresor. Här finns det gott om aktiviteter, både fartfyllda och rofyllda: 

  • Hundspann
  • Skotersafari
  • Bowling
  • Spa och relax
  • Gym
  • Bad och bastu
  • Gamezone

Förstklassig mat

Självklart vill man även kunna äta gott både till frukost, lunch och middag. På vår anläggning hittar du därför gott om förstklassiga restauranger som serverar något för alla, oavsett ifall du är sugen på hamburgare, pizza, smörgåsar, husmanskost, våfflor, vilt, oxfilé eller gulasch bland mycket mer. 

Bekvämt boende

Vad passar sedan bättre än att komma hem till en skön och varm säng i antingen stuga, hotell eller ski lodge? På Stöten i Sälen finns det gott om boendealternativ med allt ifrån billiga och enklare stugor till stora och lyxiga stugor för hela familjen, samt bekvämt hotell och prisvärd ski lodge. 

Vi hoppas nu att du har gott om information och inspiration inför din kortvecka i Sälen. Glöm inte att hålla utkik under erbjudanden för att ta del av våra förmånliga priser och paketerbjudanden. Vi ses i backen!