Liftkort för skidåkning i Sälen ᐅ Prislista | Stöten® i Sälen

Liftkort Sälen

Upplev friheten med ett liftkort i Sälen!

En skidsemester ska inte behöva innehålla några begränsningar. Hos oss på Stöten i Sälen kan du därför skaffa ett SkiPass eller säsongskort som ger dig mycket mer än så!

Vårt erbjudande

Genom att teckna ett liftkort får du bästa möjliga upplevelse under skidsemestern. För oss är det också viktigt att den inte ska innehålla några begränsningar eller kompromisser. Utöver vårt ordiniare SkiPass som gör att du kan åka hur mycket skidor du vill (under ordinarie öppettider), erbjuder vi ett utökat liftkort som även ger dig:

  • Morgonskidåkning i WC-backen innan öppning.
  • Kvällskidåkning i WC-backen efter stängning.
  • Bad och bastu i Vattufjäll.
  • Gym på Vattufjäll.
  • En extra skiddag.

Vi kallar det för SkiPass+. Har du tur kan du dessutom ta del av generösa erbjudanden som bl.a. ger dig vårt utökade liftkort till ett rabatterat pris. Håll utkik på vår erbjudandesida för att hitta aktuella erbjudanden - boka din resa redan idag!

Fördelar med liftkort
Det finns många fördelar med att teckna ett liftkort under din vistelse hos oss. De två främsta är däremot att:

  • Priset per dag i skidbacken blir lägre
  • Du kan åka från tidig morgon till sen kväll
  • Du får tillgång till mycket mer

Priset per dag i skidbacken blir lägre

Priserna för våra SkiPass kan variera beroende på när du väljer att besöka oss. Generellt sett blir det däremot betydligt billigare att teckna ett liftkort under hela perioden. Ett tips är att kontrollera SkiPass-priser för ditt utvalda ankomstdatum.

Du kan åka från tidig morgon till sen kväll

För de flesta som kommer till oss står skidåkningen i fokus. Man vill hinna med att åka så mycket som möjligt. Något som är möjligt när du tecknar ett liftkort. Väljer du dessutom SkiPass+ har du möjlighet att vara först ut i backen samt sist av.


Du får tillgång till mycket mer

Som tidigare nämnts inkluderar vårt SkiPass+ en mängd andra aktiviteter och förmåner. Något som förhöjer din vistelse och samtidigt säkertställer att den inte sker under några begränsningar eller kompromisser.

Teckna liftkort under högtider

Sist men inte minst skulle vi vilja tipsa dig om att besöka oss under några av vinterns högtider. Det blir garanterat en magisk upplevelse som dessutom förhöjs när du väljer att teckna ett liftkort under hela period!

Julen

Under julen har du chansen att fira både julafton och nyår vilket är helt fantastiskt i Stöten. Stugorna är som tagna ur en saga och naturen är rik på stora granar och tallar samt ett tjockt snötäckte som breder ut sig över marken. När du sitter där framför brasan med familjen så kommer det kännas som den julen du alltid drömde om som barn; som att julen är fulländad. 

Sportlovet

Under sportlovet är det populärt att åka upp till Sälen. Många tar ledigt eftersom barnen har skolledighet och åker upp på en familjesemester. Fördelen för dig som åker med barn är att många föräldrar sätter sina barn i skidskola under sportlovsveckorna. Detta är ett perfekt tillfälle för dina barn att skaffa nya kompisar i skidbacken som de sedan kan åka med efter att skidskolan är slut. Se till att boka i tid bara så att inte platserna tar slut.

Påsklovet

Under påsklovet har du chansen att kombinera skidsemestern med en solsemester. Du kan nämligen räkna med att få en riktigt snygg solbränna om himlen är molnfri under din påskvecka. Under den senare delen av skidsäsongen är det väldigt lugnare i backen och med solens ökade framtoning blir resan väldigt rogivande och njutbar.

Om du fortfarande inte känner dig helt säker på vilken typ av liftkort som passar dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!