Liftkort Sälen

Upplev friheten med ett liftkort i Sälen!

I denna artikel ska vi prata lite om fördelarna med att ha ett säsongskort och varför det kan vara värt att skaffa även om du inte planerar att vara en säsong hel i Stöten.

Fördelar med säsongskort

  • Priset per dag i skidbacken blir lägre
  • Du kan åka upp ett flertal gånger under säsongen – när det passar dig

Priset per dag i skidbacken blir lägre

Ett liftkort för hela säsongen 2018/2019 i Stöten kostar 4 195 kr för ungdomar och 5 245 kr för vuxna. Om du exempelvis är uppe under julen, sportlovet och påsklovet är det alltså 1 398 kr för ungdomar och 1 748 kr för vuxna per vecka.

Att åka flera gånger

Att åka till Sälen under flera årstider är inte bara härligt eftersom du kan njuta av mer skidåkning utan du får även uppleva hur de olika årstiderna skiljer sig. 

Julen

Under julen har du chansen att fira både julafton och nyår vilket är helt fantastiskt i Stöten. Stugorna är som tagna ur en saga och naturen är rik på stora granar och tallar samt ett tjockt snötäckte som breder ut sig över marken. När du sitter där framför brasan med familjen så kommer det kännas som den julen du alltid drömde om som barn; som att julen är fulländad. 

Sportlovet

Under sportlovet är det populärt att åka upp till Sälen. Många tar ledigt eftersom barnen har skolledighet och åker upp på en familjesemester. Fördelen för dig som åker med barn är att många föräldrar sätter sina barn i skidskola under sportlovsveckorna. Detta är ett perfekt tillfälle för dina barn att skaffa nya kompisar i skidbacken som de sedan kan åka med efter att skidskolan är slut. Se till att boka i tid bara så att inte platserna tar slut.

Påsklovet

Under påsklovet har du chansen att kombinera skidsemestern med en solsemester. Du kan nämligen räkna med att få en riktigt snygg solbränna om himlen är molnfri under din påskvecka. Under den senare delen av skidsäsongen är det väldigt lugnare i backen och med solens ökade framtoning blir resan väldigt rogivande och njutbar.

Om du fortfarande inte känner dig helt säker på vilken typ av liftkort som passar dig är du varmt välkommen att höra av dig till oss så hjälper vi dig!