Fira påsk i fjällen - Fördelaktiga erbjudanden - Stöten i Sälen

Påsk i fjällen

Upplev den magiska känslan av att fira påsk i fjällen!

För många är påsken en av årets absoluta höjdpunkter som innebär mycket tid med familjen och roliga aktiviteter. Varför inte fira påsk i fjällen och njuta av fantastiskt skidåkning, kvalitetstid med familjen, samt andra roliga aktiviteter!

Skidresa påsk 2021

För oss på Stöten i Sälen är påsk en av de roligaste tiderna under året eftersom backarna fylls med förväntansfulla familjer som vill njuta av Sälens bästa skidåkning. Samtidigt är vädret under denna tid helt fantastiskt med långa och solfyllda dagar. 

Just nu springer tiden iväg och påsken närmar sig med stormsteg, vilket innebär att det är hög tid att boka din skidresa inför påsken 2021. I år infaller den under vecka 14, vilket är i starten av april. 

Det innebär att vi på Stöten laddar upp inför påskfest i fjällen och erbjuder en mängd aktiviteter både i och utanför backarna. Under långfredagen finns det bland annat ansiktsmålning och påskpyssel för barnen. På förmiddagen körs Blåkulla Trophy, en differenstävling i WC–backen, för hela familjen. På Påskafton körs ännu en tävling, Vargklubbstrofén, som är en slalomtävling för alla barn och på eftermiddagen är det dags för poolhoppet med pris till bästa utklädnad.

Skidåkning

Under denna tid kan du under soliga dagar knäppa upp jackan och avnjuta helt magisk skidåkning i några av våra 47 backar. Hos oss finns allt ifrån enklare backar för barn och nybörjare till lite mer påfrestande backar som passar den mer erfarne åkaren.

Här kan du dock inte bara njuta av att åka utförs, utan även på längden. Vi erbjuder nämligen 8 längdskidspår med en total längd på hela 56 kilometer. Här finns det kort och gott något som tilltalar alla – oavsett ålder och erfarenhet!

Aktiviteter

Att fira påsk med oss på Stöten i Sälen är dock så mycket mer än bara skidåkning. Förutom det speciella påsk aktiviteterna kan du självklart njuta av våra vanliga aktiviteter och faciliteter, vilket bland annat inkluderar:

  • Bad och bastu
  • Skotersafari
  • Hundspann
  • Spa och relax
  • Bowling
  • Gym
  • Gamezone
  • Vargklubben – barnens egna klubb

Boende

En annan fördel med att fira påsk med oss är att vi erbjuder ett stort utbud av boende. Hos oss kan du välja mellan att bo bekvämt på hotell eller också hyra en stor, äkta fjällstuga för hela familjen. Vill du skämma bort familjen rejält så hittar du bland annat lyxiga stugor med både jacuzzi och öppen spis.

För dig som vill åka så mycket skidor som möjligt under dagen och är nöjd med tak över huvudet, en säng och dusch, finns också enklare och mycket prisvärda boenden. Självklart erbjuder vi också allt däremellan. Det fina med våra boenden i Sälen är att de alla är väldigt pistnära.

Erbjudande 

Påsk är en av de tiderna då det är som högst tryck på vår anläggning. Just nu kan du boka din favoritvecka fylld med aktiviteter och äventyr för hela familjen till förmånligt pris. Besök vår erbjudandesida för att boka påsk i fjällen

Vi hoppas nu att du har gott om information och inspiration till din kommande resa. Vi ser fram emot att få träffa dig i backarna!