5 tips på oförglömliga personalaktiviteter

Svetsa samman gruppen!

Personalen är för de allra flesta företagets största tillgång. De bör även därför behandlas därefter och vad passar då bättre än att spendera ett par fartfyllda dagar hos oss på Stöten i Sälen? Vår unika fjällmiljö i kombination med mysigt boende, förstklassig mat och inte minst spännande personalaktiviteter, bjuder in till en oförglömlig företagsresa!

Svetsa samman gruppen i Sälen

Att hitta på någonting tillsammans med sin arbetsgrupp, avdelning eller hela företaget, är någonting som alltid uppskattas bland de anställda. Att göra någonting tillsammans är däremot inte enbart något som är uppskattat bland personalen, det är även någonting som är nödvändigt för att svetsa samman gruppen och fylla på med ny energi efter sommaren eller det nya året.

Ett perfekt ställe att göra detta på, är hos oss på Stöten i Sälen. Med Sälens allra nordligaste läge bjuds ni på en storslagen fjällmiljö som varvas med mysigt boende i antingen hotell, lägenheter eller äkta timmerstugor, samt förstklassig mat och service. Vi erbjuder även spektakulära aktiviteter och konferenslokaler med plats för upp till 300 personer. Perfekt om ni vill kombinera nytta med nöje!

Vid ett besök hos oss kan ni antingen välja mellan färdiga paketupplägg som kombinerar alla bekvämligheter som ni behöver – boende, konferens och aktiviteter - eller också kan ni sätta ihop en vistelse helt efter egna behov. 

Personalaktiviteter utöver det vanliga

Som nämnts ovan erbjuder vi på Stöten i Sälen ett stort utbud av personalaktiviteter utöver det vanliga. Bland vårt stora utbud av aktiviteter hittar ni såväl matupplevelser, utomhusaktiviteter och tävlingar som:

  • Snöskoter med tvårättersmiddag på fjället
  • Smörgåsbord av mat och aktiviteter
  • Hundspann
  • Ice cart
  • Lagutmaningen

Snöskoter med tvårättersmiddag på fjället 

Vad är egentligen en vistelse i fjällvärlden om man inte får spendera lite tid på en snöskoter? Hos oss hittar du en mängd olika skoteraktiviteter, varav en utav dem är snöskoter med tvårättersmiddag på fjället. En aktivitet som kombinerar äventyr med gemytlig middag på bästa tänkbara sätt.

Skoterturen tar oss igenom djupa skogar och över mäktiga fjäll, för att sedan avslutas med en genuin middag i vår vildmarkskåta. Mycket närmare än såhär kommer man inte en äkta fjällupplevelse!

Smörgåsbord av mat och aktiviteter 

Dalarna erbjuder även en mängd spännande smaker och aktiviteter. Ja, så pass många att vi dukat upp ett riktigt smörgåsbord av mat och aktiviteter från orten. Vi tar upplevelsen till er och ställer i ordning allt utanför ert boende. 

Det hela delas upp i olika stationer där ni själva får vandra runt på området och göra det ni själva känner för. Prova på aktiviteter som lassokastning eller prickskytte med luftgevär och smaka på lokala matprodukter. Det bjuds bland annat på diverse charkprodukter och möjligheten att testa grilla pinnbröd.  

Hundspann

För er som vill uppleva fart och fläkt, men inte vill göra detta på en snöskoter, kan vi varmt rekommendera hundspann. En utav våra mest populära aktiviteter som bjuder på en riktig vinterdröm ute i det fria. 

Hundspannen tar oss igenom vackra och djupa skogar och bjuder dessutom på öppna fjällvidder. Det vackra fjällandskapet ligger vackert framför oss medan vi susar fram på våra spann som ackompanjeras av ljudet från hundarnas tassar i nyfallen snö.

Ice cart 

Många har redan testat på att köra go-cart, men få har gjort det på snö! Hos oss har ni möjlighet att tävla i Ice Cart Grand Prix, en fartfylld tävling där ni får köra go-carts som är utrustade med dubbdäck – på is! 

Lagutmaningen 

För er som även vill ägna er åt mer klassiska teambuilding övningar, kan vi varmt rekommendera lagutmaningen. Här samlar vi enkla, kluriga och roliga aktiviteter som kan göras antingen i kaffepauser eller också som en egen aktivitet.

Detta är bara några av alla de personalaktiviteter ni har möjlighet att genomföra vid er vistelse hos oss på Stöten i Sälen, på kategorisidan aktiviteter hittar du vårt kompletta utbud. Som du märker finns det något för alla – oavsett om ni vill ägna er åt fart och fläkt eller lugnare matupplevelser. På hemvägen kommer ni garanterat att lämna mer sammansvetsade och med minnen för livet!