Weekend i Sälen - Boka idag! - Stöten i Sälen

Unna dig en Sälen weekend

Njut av boende & skidåkning i världsklass

Börjar veckodagarna kännas långa, mörka och lite tråkiga? Då kan det vara mycket välbehövligt att unna sig en långweekend i Stöten i Sälen. Här kan du avnjuta både boende, skidåkning, mat och nöjen i världsklass!

Skidåkning

Under weekend erbjuder Stöten i Sälen unika möjligheter till avkoppling, god mat, sällskap samt naturligtvis till härlig utförsåkning, snowboardåkning, längdskidåkning på 8 spår och pulkabacke. Man kan välja mellan att boka ett normalt veckoslut och ett förlängt veckoslut, vilket innebär att du anländer redan på torsdagen och stannar fram till söndagen. Sälen weekend, kort eller förlängt: det är du som väljer!

Oavsett ifall du väljer att ta en weekend för dig själv eller med hela familjen så hittar du skidåkning som passar alla. Hos oss finns hela 47 skidbackar i olika svårighetsgrader som tilltalar både nybörjare och erfarna åkare. 

Boende

Inte nog med att vi erbjuder ett stort utbud av skidbackar så erbjuder vi på Stöten också ett stort utbud av boenden. Hos oss kan du exempelvis välja mellan att hyra stuga, Ski Lodge eller ta in på hotell. Kort och gott så erbjuder vi något för alla! 

Lämpligt boende för ett förlängt veckoslut finns till exempel på Ranchen och i Fjällbyn, som har samma prisnivå på sina stugor. Det är bekväma enkelstugor på Ranchen och parstugor i Fjällbyn. De snabba liftarna sörjer för transporten till pisterna.

Tveka inte på att göra din bokning redan idag och ta del av något av våra erbjudanden.

Aktiviteter

Det roliga slutar inte i backen - hos oss hittar du nämligen också ett stort utbud av aktiviteter. Vi erbjuder bland annat

  • Spa & relax
  • Bowling
  • Skotersafari
  • Hundspann
  • Gym
  • Suzuki 4x4 Center

Barnaktiviteter

Det finns skidor att hyra på Stöten. Bland de mest besökta aktiviteterna för barnen är skidskolan. De allra yngsta barnen på 3–6 år samlas i en grupp, nästa åldersgrupp är 7–9 år, och den sista barngruppen består av barn och ungdomar som är mellan 10 och 15 år.

Efter skidlektionerna vill man kanske bada bastu och sedan äta något extra gott, och då kan hela familjen besöka restaurangerna för att äta middag. Även aktivitetshuset Vattufjäll är välbesökt under veckosluten. Man kan bada med sina nyvunna kompisar eller med familjen, få en massagebehandling eller använda gymmet. Framemot kvällen blir Vattubadet helt förvandlat - det blir till ett trendigt disco! Känner man ingen lust att dansa, kan man i stället bowla och äta gott på Badcaféet – en härlig Sälen weekend.

Missa inte heller att läsa våra bästa tips på barnaktiviteter

Fler weekendaktiviteter

Stöten Snowpark är en del av konceptet Stöten Adventure. Barn som vill göra någonting annat än att åka pist besöker gärna anläggningen för att spendera tid med kompisar, äta grillad mat, lyssna på musik och ha det kul. Vill de unga ta av sig skidorna, kan de besöka ungdomarnas egen spelhall GameZone, som finns under restaurangen Tyrolerladan på Stötentorget. Där finns det många olika spel såsom air hockey och bordtennis, och man kan också titta på TV i lokalerna.

Som du märker är Sälens weekends är inte bara för vuxna, de är också ett himmelrike för barn. Välkommen att boka din weekend redan idag.