Semester i Sverige? Besök oss! - Stöten i Sälen

Fördelar med semester i Sverige

Upptäck Sverige med hela familjen

Semester är något som många associerar med långa utlandsresor till varmare breddgrader, men du behöver faktiskt inte lämna vårt avlånga land för att kunna njuta av en härlig semester. Fördelarna med en semester i Sverige är nämligen många, inte minst om du har barn! 

Semester i Sverige med barn

Som småbarnsförälder kan semestern ibland kännas som en utmaning – hur långt ska man våga åka och kommer allt gå bra när man väl är på plats?

Att åka på semester med barn brukar dock inte vara några problem, utan många gånger oroar man sig i onödan. Om ni dessutom väljer att göra en semester i Sverige blir det istället många gånger mycket enklare och roligare än man tänkt sig, vilket leder till en semester som hela familjen sent kommer att glömma!

Listan över fördelarna med en Sverigesemester kan göras lång och nedan tänkte vi därför dela med oss av några utav dem: 

Kortare avstånd

När ni väljer att resa inom Sveriges gränser blir avstånden också kortare, vilket är positivt i många avseenden. Dels förkortas restiden vilket uppskattas av såväl barn som vuxna. Det möjliggör också fler transportalternativ vilket innebär att ni kan välja mellan bil, tåg eller flyg beroende på vad som passar er bäst. 

Större möjlighet att anpassa resan

En Sverigesemester ger er också större möjlighet att anpassa resan, inte minst om ni väljer att åka bil. Ni har då möjlighet att åka vilken tid som helst och slipper oroa er för att bli försenade till flygplatsen. Under resans gång kan ni även stanna när ni känner för det, vilket brukar uppskattas av barnen. Utöver detta så har ni också möjligheten att välja om ni ska semestra över en weekend eller en längre tid. Ja, med andra ord kan ni alltså stanna hur kort eller lång tid ni känner för!

Många boendealternativ

Under er semester i Sverige finns det också många boendealternativ att välja mellan, vilket gör att ni enkelt kan hitta något som uppfyller era krav och behov. Hos oss på Stöten i Sälen kan ni exempelvis välja mellan både billiga och lyxiga fjällstugor, hotell och vandrarhem.

Stöten i Sälen – för hela familjen 

Om ni planerar en semester i Sverige, kan ni med fördel besöka oss på Stöten i Sälen. Hos oss finns det både boende, aktiviteter och mat som passar för hela familjen. Inte minst om ni väljer att besöka oss under vinterhalvåret då ni kan njuta av Sälens bästa skidåkning!

Här kan ni nämligen njuta av hela 47 skidnedfarter och 8 längdskidspår, samt aktiviteter som bad och bastu, skotersafari, hundspann, spa och relax, bowling, gym och solarium bland mycket mer. Beroende på väder och humör kan ni även avnjuta mat från världens alla hörn. Oavsett ni är sugen på en perfekt tillagad entrecôte, eller smaken av vilt, traditionell fondue, hamburgare, pizza eller vad som helst.

Varmt välkommen att boka er semester hos oss på Stöten i Sälen – en upplevelse som sent kommer att glömmas!