Stöten – för ett snösäkert nyår i Sverige

Stöten – för ett snösäkert nyår i Sverige

Välkomna det nya året med oss på Stöten i Sälen!

Vi drömmer nog alla om att få fira jul- och nyår med ett vitt, härligt snötäcke som vilar på backen. Om du vill vara på den säkra sidan och fira in det nya året med snö, skidåkning och ljuvlig nyårssupé, kan du med fördel boka in en resa till oss på Stöten i Sälen! 

Snösäker skidort

Att förutspå ifall årets vinter blir snörik eller snöfattig är omöjligt. Hos oss på Stöten i Sälen börjar dock säsongen allt som oftast i december. I mitten av årets sista månad. Vanligtvis faller den första snön redan i november, vilket vi sedan kombinerar med högpresterande snökanoner. På så sätt kan du känna dig trygg med att du kommer till en snösäker skidort! 

Inför säsongen 2018/2019 har vi dessutom gjort ytterligare satsningar på vårt snösystem. Allt för att säkerställa bästa möjliga snöläggning. Inte nog med detta så erbjuder vi även en snögaranti, vilket bland annat innebär att vi garanterar att ha minst tre nedfarter öppna från och med premiären – vår Grand Opening.

Sälens bästa skidåkning över nyår

När du väljer att fira nyår med oss på Stöten garanterar vi att får en upplevelse utöver det vanliga. Hos oss hittar du nämligen Sälenfjällens bästa skidåkning och kan känna dig trygg med att det finns något för alla. Oavsett tidigare skidvana eller ambitionsnivå. 

Med Sälens högsta fallhöjd på 370 meter, 48 skidbackar att utforska, 21 liftar, samt 8 längdskidspår om totalt 45 kilometer, hittar säkerligen hela familjen sitt favoritåk. Bland våra backar hittar du allt ifrån gröna, lätta nedfarter för nybörjaren till svarta, utmanande nedfarter för den inbitna entusiasten.

Utöver detta tillhandahåller vi en häftig snowpark och åtta äventyrsbanor i Stöten Adventure. Vill du ge dig ut i backen först av alla eller också lämna den sist av alla, erbjuder vi både morgonskidåkning och kvällsskidåkning.

Mysigt boende

Att fira nyår tillsammans med oss på Stöten innebär dock inte bara Sälens bästa skidåkning, utan även mysigt boende. Oavsett om du vill bo på fjällhotell mitt i backen, i en lägenhet eller tvättäkta Sälenstuga med både öppen spis och jacuzzi. Hos oss finns något som faller alla i smaken!

Boka ditt boende redan idag.

Förstklassig mat

På nyårsafton ordnar vi med middagen, så att ni kan prioritera tid med varandra. På Brasseriet serveras en festlig nyårssupé som senare går över till nattklubb, medan Älvans Restaurang & Café och Tyrolerladan bjuder på familjära sittningar.

Som du märker får du ett både snösäkert och upplevelserikt nyår hos oss på Stöten i Sälen. Vi hoppas att du lika exalterad som oss på den nya säsongen och det nya året – ses i backen!