Spa i Sälen - Fantastiska behandlingar - Stöten i Sälen

Spa i Sälen

Skidåkning under dagen - Spa på kvällen

Letar du efter spa i Sälen? Det gör du helt rätt i, för vad passar inte bättre än en avslappnande spaupplevelse efter en lång och fartfylld dag i skidbacken? Inte mycket kan vi lova!

Stöten Spa – det bästa av två världar

Under vintermånaderna så väljer var tredje svensk att besöka Sälen för att avnjuta skidåkning dagarna i ända. Trots att det är helt magiskt att färdas ner för nypistade backar och nyfallet puder så kan det ta på krafterna, speciellt om man bara åker skidor ett fåtal gånger om året…

Vad passar då inte bättre än att avnjuta en massage, kroppsbehandling eller ansiktsbehandling för att koppla av och få ro i både kropp och sinne efter en lång dag i backen? 

Hos Stöten Spa kan du göra just detta och uppleva det bästa av två världar – förstklassig skidåkning under dagen och avslappnande spabehandlingar under kvällen.

I världen Spa finns värme, kyla, vatten och underbara dofter. I den här världen är det inte tillåtet att ta med sig sitt bagage av bekymmer och trista tankar. Befriad från din tunga last kommer du att upptäcka att Spa är som att sväva för en stund.

Behandlingar

På Stöten Spa kan du njuta av en mängd olika behandlingar, från topp till. Varför inte avnjuta vår behandling 100% Stöten som bland annat inkluderar en lugn massage med varma stenar, följt av en av ansiktsbehandling. Eller varför inte en Spa Pjäxa som innefattar mjukgörande fotbad och massage för trötta ben och fötter. Du har också möjligheten att ta avslappnande och varma kurbad med olika välgörande kurer som: 

  • Algbad: Fuktgivande och mineralrikt
  • Eucalyptusbad: Uppiggande & fräscht
  • Tebad: Avslappnande aromatiskt
  • Örtbad: Perfekt efter skidåkning med trötta muskler

För dig som vill att hela skidresan ska vara en familjeupplevelse så erbjuder vi dessutom behandlingar för hela familjen, inklusive barnen.

För att se vår fullständiga behandlingsmeny, priser och boka din behandling, besök vår sida Spa & Relax

Vi hoppas att du nu har gott om information och inspiration för att unna dig själv eller familjen en avkopplande stund i vårt Spa. Varmt välkommen till oss på Stöten Spa!