Mysig weekend för två - Boka idag! - Stöten i Sälen

Njut av en weekend för två

Ta en paus i vardagen!

Känner du att vardagen blir allt stressigare och det blir mer och mer att göra? Kanske hindrar även jobbet, fritidssysslorna och andra aktiviteter dig och din bättre hälft att spendera den tiden ni vill ihop? I så fall kan en weekend för två vara helt rätt för er!

Annorlunda weekend i Sverige 

Idag är det allt fler par och familjer som väljer att åka iväg på en weekend i Sverige för att fly vardagen. Fördelarna med en weekend i Sverige är många, men framförallt behöver du inte åka långt för att koppla av från vardagsstressen och njuta av god mat, trevliga aktiviteter och ett fint boende!

Om du och din partner letar efter en annorlunda weekend i Sverige, kan ni med fördel boka in en helg hos oss på Stöten i Sälen. Det som gör besöken hos oss så pass unika är att vi erbjuder något för alla och här kan ni välja om er weekend blir fartfylld, romantisk eller avkopplande. Eller varför inte en kombination? 

Fartfyllda aktiviteter

För de äventyrslystna som önskar en fartfylld weekend finns det gott om aktiviteter. Varför inte hyra en skoter eller följa med på skotersafari? Vid bra väder går turerna upp på fjället, vilket bjuder på en spektakulär utsikt över vacker svensk natur. 

Om ni vill uppleva en annan del av Sälen finns det även möjlighet att åka hundspann. En unik och fantastisk upplevelse som tar er genom vacker fjällnatur. Det är minst sagt en magisk upplevelse att susa fram över snön! 

Romantisk helg för två 

Om fart och fläkt inte är någonting för er, kan ni istället välja att göra er vistelse till en romantisk helg med mysig middag, avkopplande spa-besök och mysigt boende. I vår restaurang Brasseriet kan ni bland annat avnjuta en fantastisk á la carte i mysig miljö. Varför inte avnjuta en perfekt tillagad entrecote tillsammans med passande dryck! 

I vårt populära och avkopplande SPA kan ni även unna er en härlig behandling, oavsett om ni föredrar massage, kroppsbehandlingar eller ansiktsbehandlingar. En favorit hos många är vår paket 100% Stöten som innefattar massage med varma stenar och därefter en lätt ansiktsbehandling. 

Hos Stöten i Sälen hittar ni även många mysiga boendealternativ, vilket innefattar allt ifrån hotell till äkta fjällstugor. Vårt bekväma och nyligen renoverade hotell ligger mitt i backen med närhet till såväl aktiviteter som restauranger. 

Hela hotellet har ett modernt och ombonat intryck som gör att fjällkänslan tas med ända in i rummet. Den nya inredningen är dessutom varm och välkomnade vilket bjuder in till avkoppling och relax.

Som ni märker finns det något för alla och hos oss på Stöten väljer ni själva om er weekend blir fartfylld, romantisk eller avkopplande. Varmt välkommen till oss för en oförglömlig helg i avkopplande fjällmiljö!