Best Western Stöten Ski Hotel - Stöten i Sälen

Best Western Stöten Ski Hotel

Fjällhotell mitt i backen.

I hjärtat av Stöten

Best Western Stöten Ski Hotel ligger i hjärtat av Stöten på Stötentorget. Här kliver du ut mitt i backen och har nära till allt. I samma byggnad ligger restaurang Brasseriet där inte bara en fantastisk frukostbuffé kan avnjutas varje morgon utan även goda luncher och smakfulla middagar. I samma byggnad hittar du dessutom huvudreceptionen, lekrum för barnen och Tempo. Tvärs över torget ligger Vattufjäll med bad, spa, gym, bowling, café, Kaisers Skidbod och Vargys Take Away.

 

Bo mitt i Sälens bästa skidåkning

Hotellet, som totalrenoverades 2015, är det perfekta boendet för dig som älskar skidåkning. Här behöver du inte lägga tid på att ta dig till och från liften eller förbereda några måltider. Att bo på hotellet sätter guldkant på din skidsemester och ger dig tid att koppla av och njuta av de aktiviteteter du uppskattar mest. Med halvpension kan du avnjuta en stor klassisk frukostbuffé i Brasseriet varje morgon. Här serveras alltifrån nygräddade våfflor till filmjölk, köttbullar, kallskuret och färskt bröd. På kvällarna komponerar kocken en unik tvårättersmeny som du avnjuter med nära och kära. Du kan välja mellan en kött-, fisk- eller vegetarisk rätt.

Du kan hoppa på skidorna precis utanför dörren till hotellet. Samma sak när du ska hem - ta en sväng åt vänster så är du hemma. Det är lyx!