Hyr stuga i Sälen ᐅBoka boende Stöten Ranch | Stöten® i Sälen

Ranchenområdet

Stugor vid Ranchenliften

I Stöten Ranch finns stugor för dig som vill hyra ditt boende i Sälen. Stugorna är mellan 26 och 60 kvm och har upp till 8 bäddar. Stöten Ranch är belägen vid Ranchliften som smidigt tar dig upp till Stötentorget med hela dess utbud. Hem kommer du med transportbacken som slutar mitt i stugområdet. Du som föredrar längdskidor framför utför blir säkert glad av att veta att det också är mycket nära till våra längdspår.  

Stugorna i Ranchområdet finns i tre olika storlekar, från parstuga på 30 kvm med 4+2 bäddar till storstuga på 60 kvm med 6+2 bäddar. Att hyra en parstuga med en annan familj eller sällskap är smidigt om man vill vara nära och kunna umgås, men också kunna dra sig tillbaka nattetid. Med cirka en kilometer till Stöten Centrum är Stöten Ranch ett lugnt och skogsnära boende.

När du vill hyra boende i Sälen

Tänk på att du ofta behöver ta med dig sängkläder, handdukar och förbrukningsvaror, alternativt betala en extra avgift för det. Kontrollera det i samband med att du bokar. Många bokar stuga långt i förväg – vissa stugor bokas redan ett år i förväg. Det är alltså en god idé att vara ute i god tid.

Så gör du när du bokar stuga

Titta i kalendern och välj det datum som passar dig och dina planer. Boka avresestäd ihop med boendet eller på 0280-75 000 innan ankomst så hjälper vi till med RUT-avdrag! Tänk på att boka städ senast 3 dagar innan avresa.

Har du andra frågor om hur du bokar eller behöver du tips om vilket boende du ska välja? Kontakta oss på Stöten så hjälper vi dig!