Nordklint

Unika fjällhem där livskvalitet spelar roll

Välkommen till Stötens nya boendeområde - Nordklint!

Lyxigt boende i Sälen

Nordklint är ett nybyggt boende i Stöten som stod klart 2018. Här får du uppleva en skidsemester med lyxigt modern fjällkänsla. I de arkitektritade husen är materialen väl utvalda och varje kvadratmeter genomtänkt.

Nordklint ligger precis intill den gröna backen Alven - perfekt för dig som vill kasta dig rakt ut i backen på morgonen, eller stanna ute till sent. Men Nordklint är också det optimala boendet för dig som gillar att ha det bekvämt. På bara någon minut tar du dig ned till Skidtorget där du hittar värmestuga, grillplatser och Älvans Restaurang & CaféNärmaste längdskidspåret ligger dessutom på behagligt gångavstånd.

Unika fjällhem där livskvalitet spelar roll 

Stugorna i Nordklint är stora och rymliga med plats för många - det gäller både sängplatser och gemensamhetsutrymmen. 

Nordklints stugor finns i fyra olika storlekar. De minsta har 6 bäddar, mellanstugorna har 9 bäddar och de stora har 12 bäddar. Utöver det finns även två hus som passar sig för stora sällskap med 18 bäddar. 

I många stugor finns:

  • WC med dusch
  • Bastu
  • Skidförråd
  • Pjäxvärmare och torkskåp i hallen
  • Tvättmaskin
  • Fullt utrustat kök

I ett lyxigt fjällboende ingår såklart avresestäd i priset, så att du kan fokusera på att samla minnen och ha roligt under semestern! (Avresestäd ingår endast under vintersäsong, ej sommar).

Boka boende i Sälen

Det är många som vill njuta av ett lyxigt boende i Sälen i vinter. Därför är det ofta viktigt att vara ute i god tid när du bokar och planerar. Det bokas snabbt upp! Undrar du över hur du bokar ditt boende, eller behöver du tips och råd kring vad som passar dig bäst? Vi hjälper dig gärna, varmt välkommen att kontakta Stöten!