Granfjällsbyn

Exklusiva lägenheter, parhus och villor

Letar du efter stora boenden i Sälen med extra bekvämlighet och lyx? Då är Granfjällsbyn det perfekta valet! Boendena här är bland det mest exklusiva Stöten har att erbjuda - här hyr du inte vilket boenden som helst. De passar bra för er som är ett större sällskap och som ställer höga krav på ert boende. Här finns både parhus, lägenheter och stora villor.

Lyxig boende att hyra 

Här finns bland annat sovrum fördelade på två plan och modernt utrustade kök med stor matplats och allrum så hela sällskapet får gott om plats. I Granfjällsbyn bor ni otroligt vackert med en vidunderlig utsikt över Stötens snötäckta backar. Hit tar ni er enkelt med transportlift och transportsträcka till Soltorget. Om det är ett lyxig boenden i Sälen du är ute efter så behöver du inte söka längre. Granfjällsbyn är ett av Stötens mest högklassiga områden. Självklart ingår avresestäd i nästan alla boenden i Granfjällsbyn.

Vill du veta mer om vad Granfjällsbyn har att erbjuda? Varmt välkommen att kontakta oss eller gör din bokning redan idag!