Granbyn

Exklusiva stugor med timmer och torvtak

Drömmer du om en mysig fjällstuga i Sälen? I Granbyn finns exklusiva hus byggda i timmer förmedlat boende och med charmiga torvtak. Det är ett underbart boende för dig som söker tystnad och storslagen natur inpå husknuten. Ta chansen att boka en äkta fjällstuga i Sälen! I stugorna kan du njuta av den vidsträckta utsikten över de svenska och norska fjällen. Tänk dig en tidig morgon med solen som går upp och färgar himlen i de klaraste nyanserna av rosa, rött och guld. Med bästa ski in/ski out-läge kan du gå från sängen till backen på nolltid!

Lyxig stuga i Sälen

Granbyn passar bra för större sällskap som ställer stora krav på sitt boende. Dessa stugor förmedlas av Stöten men ägs av en annan ägare. Därför skiljer sig stugornas faciliteter och service. Många av stugorna i Granbyn håller en hög standard. Med sina trivsamma gemenskapsytor är de perfekta för er som planerar jul, nyår eller någon annan högtid i ett större sällskap. Mer fjällstuga än så här blir det knappast i Sälen!

Transportlift tar dig till och från stugområdet till skidbacken. Det är fullt möjligt att gå till och från restaurangerna eller nattklubben på Stötentorget på kvällarna. Avstånden är mellan 800 och 1600 meter. Välj en favorit, boka och se sen fram emot en exklusiv semester.

  • Upp till 14 bäddar
  • I flera stugor ingår avresestäd
  • Många av stugorna har faciliteter som bastu, storbilds-TV, flera badrum och öppen spis där man kan samlas på kvällen för att mysa till brasans knaster och dela dagens alla roliga minnen med varandra

 

Granbyn – när du vill boka stuga i Sälen

Det är inte så konstigt att Granbyn är en populär favorit hos de som vill hyra en lyxig stuga i Sälen. En bra idé är att vara ute i god tid med din bokning.

Har du några frågor om hur du bokar? Eller behöver du hjälp med vilket boende du ska välja? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Stöten i Sälen så hjälper vi dig! 

I kalendern här nedanför kan du välja vilka datum du är intresserad av att bo i Granbyn.