Solhem

Charmiga radhus med gångavstånd till Soltorget

Letar du efter ett mysigt boende i Sälen, med närhet både till backar och service? Mitt i Soltorgsbyn, cirka 400-600 meter från Stöten centrum, ligger dessa robusta och mysiga radhus. Detta är ett perfekt boende för familjevännerna då man kan bo nära varandra. Eller varför inte konferensgruppen? Radhusen är fördelade på 120 kvm i två plan, varav det övre har snedtak. Här finns tre sovrum och en sovalkov, och beroende på vilket hus du väljer är det 8 eller 11 bäddar.

  • Kök med spis, ugn, kylskåp och diskmaskin
  • Braskamin
  • Bastu och relax 
  • Separat skidförvaring
  • Avresestäd ingår i priset

 

Vill du boka boende i Sälen - välj Solhem! 

Om du ska arrangera en konferens och funderar på att boka boende i Sälen kan vi inte annat än heja på en toppenidé! Kontakta oss gärna så hjälper vi dig med ett skräddarsytt upplägg. Solhem är ett riktigt fint boende även för familjen. Med det bästa ski in/ski out-läget förspiller man ingen tid som kan läggas i backen. Närheten till Stöten centrum med alla barnaktiviteter är dessutom idealisk för barnfamiljer.

Har du några frågor om hur du bokar? Eller behöver du hjälp med vilket boende du ska välja? Du är varmt välkommen att höra av dig till oss i Stöten i Sälen så hjälper vi dig!

I kalendern här nedanför kan du välja vilka datum du är intresserad av att bo i Solhem.