Granfjällsplatån

Toppmodern stuga med närhet till allt

Söker du efter ett fantastiskt semesterboende i Sälen? I Granfjällsplatån upplever du det storslagna fjällandskapet från första parkett. Blicka ut över milslånga vyer över de svenska och norska snötäckta fjällen. Inne i den varma stugan njuter du av den ljusa och öppna planlösningen med skandinavisk design.

Boka boende med närhet till allt

Granfjällsplatån byggdes 2017 och ligger bredvid Stötentorget. Här finns bland annat mataffär, skidshop, restauranger, caféer, nattklubb och Vattufjäll. I närheten ligger våra konferenslokaler. Här finns också liftar som för dig iväg på dagens äventyr. Timmerstugorna här är försedda med kamin, bastu, tvättmaskin, 10 bäddar och mycket mer som gör att din fjällsemester blir lyxigt avkopplande. Slappna av och njut av Granfjällsplatåns ski in/ski out-läge. Det finns plats för upp till tre bilar, varav en parkeringsplats är under tak och har möjlighet till elbilsladdning.

Boka hotell, lägenhet eller stuga i Sälen

Funderar du på att boka Granfjällsplatån, eller har du några frågor om hur du bokar? Varmt välkommen att kontakta oss i Stöten i Sälen – vi hjälper dig gärna!

Boka avresestäd ihop med boendet eller på 0280-75 000 innan ankomst så hjälper vi till med RUT-avdrag. Tänk på att boka städ senast 3 dagar innan avresa!