Mountain Village

Ett helt nybyggt område med fräscha lägenheter

Mountain Village byggdes 2020 och är ett av Stötens allra nyaste områden med absolut toppläge. Läget är  fantastiskt med avskild känsla men samtidigt med närhet till Stötentorget. Du går enkelt ner till restauranger, mataffär och skidshop på bara någon minut. Lägenheterna är i modern fjällstil med hög standard och alla bekvämligheter som kan tänkas behövas för en härlig fjällsemester. Luftiga sällskapsytor mellan kök och allrumsdel, två helkaklade badrum varav det ena med bastu samt tre sovrum med totalt 6-8 bäddar.

Bo i Sälen – med fantastiskt läge

Ta chansen att hyra ett helt nybyggt boende med fantastiskt läge! På balkongen kan du sitta och blicka ut över det snötäckta fjällandskapet, för att sedan utnyttja ski in/ski out-läget genom att kasta dig rakt ut i backen. Nere på Stötentorget hittar du all form av underhållning och service. Varför inte passa på att besöka Vattufjäll med bad för både stora och små?

Dessutom är lägenheterna utrustade med:

  • Torkskåp
  • Eldstad
  • Diskmaskin
  • Dusch

 

Hyr lägenhet i Stöten i Sälen 

Ett boende som Mountain Village bokas snabbt upp så det gäller att vara ute i god tid om du är intresserad av att hyra detta boende.

Behöver du hjälp eller råd kring vad du ska boka eller något annat? Varmt välkommen att kontakta oss i Stöten, vi hjälper dig gärna.