Städning & Utcheckning

Städning & Utcheckning

Här hittar du information om utcheckning och avresestäd

Utcheckning

Dessvärre varar inte semestern för evigt. Kvällen innan utcheckning får ni ett avresemail med vidare instruktioner för utcheckning.

Om ni beställt avresestäd eller om det ingår i boendet är utcheckningstiden 10.00. 

Om ni städar själva är utcheckningstiden 11.00. 

Om ni bor på Best Western Stöten Ski Hotel är utcheckningstiden 12.00.

Nycklarna lämnas i nyckelboxarna märkta med områdesnamnet utanför huvudreceptionen. Om du har en skuld att reglera är du välkommen in i receptionen.

Bor ni ett boende med kodlås och inte har någon skuld att reglera i receptionen går det bra att checka ut genom att klicka på den länk ni mottager via sms kvällen innan er avresa. Om ni har en skuld att reglera kan ni checka ut i huvudrecpetionen.

Städning

Om något är trasigt, saknas eller om ni vill framföra andra synpunkter kontakta receptionen omgående eller senast kl. 11.00 dagen efter ankomst. Om stugan/lägenheten/rummet skulle ha brister i städningen kontakta receptionen omgående, städa inte själva! På så sätt får vi en möjlighet att åtgärda bristerna.

Om avresestäd ingår i ditt boende eller om du valt att köpa till detta behöver du som gäst endast ta hand om disken samt slänga era sopor på närmaste återvinningsstation - resten fixar vi.

Städar ni ert boende själva finner ni instruktioner i form av en kom-i-håg lista här! Missad eller undermåttligt utförd städning enligt Stöten i Sälen, kommer att debiteras.