Checklista

Har du fixat allt inför din skidresa till Stöten?

Har du bokat allt inför din skidresa till Stöten? Om inte, komplettera din bokning idag!

 

SkiPass - Du vet väl om att det alltid är billigare att boka SkiPass online? Boka vårt förmånliga SkiPass Plus för att få ut så mycket skidåkning som möjligt - till samma pris som ett vanligt SkiPass. Boka här!


Skidhyra - Förboka din utrustning fram till 7 dagar innan ankomst för att avhämtningen ska ske så smidigt som möjligt vid din ankomst. Boka här!

 
Skidskola - Bli en ännu bättre skidåkare och få ut mer av din skidåkning med hjälp av skidskola, oavsett ålder och skidvana! Skidlärarna är proffs och ser snabbt vad du kan förbättra, och vad du är bra på. Boka här!


Hundspann
- Att åka hundspann är ofta en oförglömlig upplevelse som passar hela familjen, stora som små. Följ med på ett naturnära äventyr och skapa ett minne för livet! Läs mer här!


Skotersafari
- Upplev Stöten från en helt ny sida! Häng med på skotersafari eller hyr en skoter på egen hand. Turerna leds av fjällvana ledare så att du kan känna att du kör tryggt och säkert på en lagom lång tur i den underbara naturen i Stöten området. Under turerna gör vi stopp så att du får möjlighet att titta på utsikten och naturen, ta bilder eller ställa frågor. Läs mer här!


Boka bord
-  Lyxa till det och boka bord på någon av Stötens restauranger efter en härlig dag i skidbacken. Oavsett vad magen kurrar efter finns det något för alla smaker i Stöten. Läs mer här!


Vargklubbsaktiviteter
- Vargy är Stötens maskot och världens snällaste varg. Han anordnar aktiviteter och lekar för barnen varje dag och ser till att barnen har riktigt kul och ansvarar för skidtävlingar, barnens afterski, skattjakt och mycket annat bus. I Vargklubben händer massor av skoj för alla barn mellan 3-8 år. Läs mer här!