Avbokningsförsäkring

Avbokningsförsäkring

Avboka fram till 20 dagar innan ankomst och få pengarna tillbaka

Välkommen att boka vintersemester med en av skidsveriges mest generösa och trygga avbokningsförsäkringar

Hos Stöten i Sälen kan du avboka din resa och få pengarna tillbaka fram till 20 dagar innan ankomst - utan särskild anledning! Tryggt och bra, va? Precis som vanligt kan du förstås även avboka din resa och få pengarna tillbaka ännu närmre inpå på din ankomst än 20 dagar om du har tecknat Stötens avbokningsförsäkring och har ett giltigt intyg.

Så här fungerar det

Med giltig avbokningsförsäkring från Stöten i Sälen AB kan du avboka din resa fram till 20 dagar före ankomst och få dina pengar tillbaka. Detta gäller om du har tecknat Stötens avbokningsförsäkring vid bokningstillfället. Stöten i Sälen behåller endast avgiften för avbokningsförsäkringen (495 SEK) samt en expeditionsavgift på 500 SEK.

Ett undantag är om Stöten i Sälen AB stänger på grund av pandemin, Covid-19. Då återbetalas hela bokningen, utan undantag.

Hur avbokar jag?

Du kan avboka muntligt eller skriftligt till bokningen hos Stöten i Sälen AB. Du kommer att få en skriftlig bekräftelse på din avbokning.

Vad krävs för återbetalning vid avbokning med mindre än 20 dagar kvar till ankomst?

Om du avbokar när det är mindre än 20 dagar kvar till ankomst krävs det att du har Stötens avbokningsförsäkring och kan uppvisa giltigt intyg för den som försäkringen omfattar. Intyget ska vara oss tillhanda inom 14 dagar efter avbokningstillfället. Dina pengar återbetalas till dig efter att det att giltiga intyg kommit Stöten i Sälen AB tillhanda. Observera att priset för avbokningsförsäkringen inte återbetalas vid eventuell avbokning och att en expeditionsavgift på 500 SEK tillkommer.

Om du inte har bokat logi hos oss utan endast SkiPass och/eller andra aktiviteter gäller samma villkor som ovan vid avbokning. Dock med undantaget att Stöten inte tar ut någon expeditionsavgift på 500 SEK.

Läs våra fullständiga bokningsregler här.