Höstlov i Stöten

Fira ett avkopplande höstlov i Stöten!

Öppettider

Välkomna vecka 44!
Boka ditt bord och din bowlingbana under länkarna nedan:

Vi öppnar igen
29 oktober!

Höstlovet närmar sig med stormsteg, ett lov perfekt att varva ner efter sommarens alla aktiviteter. Fira höstlovet tillsammans med familjen i Stöten och känn lugnet och ladda batterierna med den klara fjälluften och naturens vackra färger.

Vecka 44 öppnar vi upp Stöten för att du och din familj ska kunna njuta av det stillsamma lugnet som infinner sig i naturen och fylla dagarna med äventyr.

 

Brasseriet

Under höstlovet tänder vi upp kandelbrarna med levande ljus, dukar upp och sätter stämningen för att du ska få en mysig kväll i höstmörkret. På Brasseriet serveras vällagade och välsmakande middagar för hela familjen i en mysig miljö med utsikt över ett höstigt Stöten. Glöm inte att boka ditt bord genom länken till höger!

Brasseriet har öppet: Torsdag, fredag & lördag 17-22

 

Vattufjäll - Bad och Bowling

På Vattufjäll kan du koppla av rejält efter en dag ute i naturen. Här finns bad för hela familjen med både en avkopplande bubbelpool och en liten barnpool för våra minsta gäster. 

Missa heller inte ett besök i den värmande bastun! I direkt anslutning till badet hittar du Vattufjälls Badcafé där vi serverar smakrika rätter, smörgåsar och fika. Njut av en god kopp kaffe till smarriga bakverk, glass och godis.

I Vattufjälls bowlinghall kan du utmana dina vänner på bowlingmatch under höstlovet. En aktivitet som passar hela familjen – perfekt efter en heldag ute i friska höstluften! I bowlinghallen finns fyra banor. Alla är utrustade med bumpers så att även våra minsta gäster kan spela och alltid träffa käglorna.

Under höstlovet är givetvis även gymmet öppet. Välkommen in!

Vattufjäll har öppet: Måndag-lördag 12-21
Boka din bowlingbana under öppettiderna högst upp på denna sida.

 

Receptionen

Varmt välkommen in till receptionen. Vi har öppet Måndag-lördag 9-16.