SNÖSÄKERT erbjudande

Upptäck Stöten – Sälens bästa skidåkning

Stöten har länge kunnat stoltsera med den bästa skidåkningen Sälenfjällen kan erbjuda. Med ett svårslaget skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter, har anläggningen länge varit ett alternativ för alltifrån nybörjare till proffs.

 


Skidresa med Friskis

 2-5 april 2020 i Stöten

I Skidresa med Friskis kombinerar vi fantastisk skidåkning med rolig träning och härlig avkoppling. Du bor i dubbelrum i Best Western Stöten Ski Hotel som ligger placerad i bästa tänkbara läge.
I paketet ingår:

- Boende i dubbelrum
- Frukostbuffé

- SkiPass under hela vistelsen
- Gruppträningspass
- Två gemensamma middagar
- Morgon- & kvällsskidåkning
- Fri entré till Vattufjäll (bad, bastu & gym)

Paketpris, 2-5 apr 2020:  4 245  SEK

Boka på 0280-75 000

 

 

Medlemsrabatt – 30% på utvalt boende!

Du som medlem hos Friskis&Svettis får 30% rabatt på utvalt boende i Stöten. Erbjudandet gäller för v. 50, 51 (16-22 dec), v. 2-6 och v. 10-14 som är våra populära familjeveckor – Junior Weeks. Uppge koden "Friskis" när du ringer och bokar ditt boende på 0280-75 000. Går ej att kombinera med Skidresa med Friskis-paketet.

 

Träna inför skidsemestern

Att träna rätt inför skidsemestern gör dig inte bara till en bättre skidåkare, du kommer också orka längre skiddagar utan att bli trött i benen och få ut maximalt av dina lediga dagar. Här är tre tips på enkla övningar som du kan göra hemma.

Med reservation för slutförsäljning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller utvalt boende.