SNÖSÄKERT erbjudande

Upptäck Stöten – Sälens bästa skidåkning

Nu kan du som medlem hos Friskis&Svettis boka skidsemester och få hela 30% rabatt på utvalt boende i Stöten.

Stöten har länge kunnat stoltsera med den bästa skidåkningen Sälenfjällen kan erbjuda. Med ett svårslaget skidsystem och Sälenfjällens högsta fallhöjd på 370 meter, har anläggningen länge varit ett alternativ för alltifrån nybörjare till proffs.

Nyheter för säsongen 18/19

Inför årets skidsäsong storsatsar vi på nytt! En ny nedfart som blir Dalarnas och Sälens längsta, totalt 800 fler bäddar, flera satsningar i familjeområdet vid Soltorget och sist men inte minst – en nybyggd skilodge! Det är bara några av alla nyheter vi erbjuder till säsongen 18/19. Läs om alla nyheter här!

Så här bokar du ditt erbjudande

Du som medlem hos Friskis&Svettis får nu 30% rabatt på utvalt boende i Stöten. Erbjudandet gäller för v. 51 (16-22 dec), v. 2-6 och v. 10-15 som är våra populära familjeveckor – Junior Weeks. Uppge koden "Friskis" när du ringer och bokar ditt boende på 0280-75 000.

Träna inför skidsemestern

Att träna rätt inför skidsemestern gör dig inte bara till en bättre skidåkare, du kommer också orka längre skiddagar utan att bli trött i benen och få ut maximalt av dina lediga dagar. Här är tre tips på enkla övningar som du kan göra hemma.

Med reservation för slutförsäljning. Kan ej kombineras med andra erbjudanden och gäller utvalt boende.