Våra annorlunda ute aktiviteter

När det är dags för något nytt...

Vill du testa något nytt? Då kan du med fördel spana in vårat stora utbud av spännande ute aktiviteter! Hos oss i Stöten kan du roa dig med mycket annat än bara skidåkning. I den här artikeln delar vi därför med oss av en handfull tips på annorlunda ute aktiviteter som du är välkommen att prova hos oss!

Annorlunda ute aktiviteter i Stöten

När du tänker på Stöten är säkert skidåkning och Sveriges bästa slalomåkning det första du tänker på. Det är också helt naturligt och något vi är väldigt stolta över! Men det är inte allt du kan uppleva vid ett besök hos oss.

Tack vare vår fantastiska natur erbjuder vi ett stort urval av annorlunda ute aktiviteter som passar alla åldrar och alla grupper. Här finns det helt enkelt något för alla, för dig som vill ha något mer stilla men också för dig som vill känna pulsen stiga. 

Nedan delar vi med oss av en handfull tips på annorlunda ute aktiviteter som du kan njuta av hos oss!

  • Suzuki 4x4

Mitt på Stötentorget har du möjlighet att provköra Suzuki Vitara 4x4 i vår offroadslinga. Denna fyrhjusdriva bil är svårslagen när det kommer till vinterväglag, vilket gör det ännu lättare för dig att njuta på Stötens fantastiska natur!

Läs mer och boka din provkörning här.

  • Hundspann  

Vill du uppleva fjällvärlden på ett helt annorlunda sätt? I sällskap med slädhundarna, som är Siberian Husky och Alaskan Malamute, har du möjlighet att njuta av tystnaden när ni susar framåt. Efteråt har du tid att kela med hundarna som förutom är riktigt duktiga slädhundar, även är mycket trygga och vana kelsugna människor.

Läs mer och boka en tur med hundspann här.

  • Pimpla

Har du någonsin testat lyckan med isfiske? Kanske lyckas du dra upp en riktig festmåltid, eller så får du en stunds tyst njutning på någon av Sälens alla tjärnar och sjöar. Här kan du fånga både öring, röding, gädda, abborre och regnbågslax!

Läs mer om isfisket i Sälen här.

  • Kälkbygge

Varför inte passa på och bygga en helt egen kälke? Utmana varandra i ett underhållande kälkbygge och avsluta sedan med ett spännande race!

Läs mer om kälkbygget här

  • Snöskoter med tvårättersmiddag

En riktigt bra och uppskattad ute aktivitet är att kombinera en snöskotertur med en fantastisk middag. Och du! Varför inte boka en trubadur som höjer stämningen ytterligare? 

Läs mer om skoterturen här.

Tips för alla era aktiviteter

Att äntligen få åka i väg med familjen, kompisgänget eller kollegorna är något som alla ser fram emot. Oavsett vad ni bestämmer er för att göra så är vi säkra på att era ute aktiviteter kommer bli ett minne för livet. För att det ska bli så lyckat som möjligt vill vi även passa på och ge några avslutande tips.

  • Ta med något att äta så håller ni energin uppe
  • Far i tid så att ni inte kommer för sent till er aktivitet
  • Stressa inte, försök att komma ner i varv och va i nuet. Lägg bort telefonerna.
  • Planera i förväg vad det är ni vill göra så undviker ni onödiga konflikter.
  • Njut och ha kul! 

Avslutningsvis

Där har du det! Allt du behöver för att uppleva några riktigt roliga ute aktiviteter! Ni är som vanligt alltid varmt välkomna till en vistelse hos oss i Stöten!