boende sälen

Under en längre tid har många svenska skidentusiaster valt att åka söderut till de franska, italienska eller österrikiska alperna

Anledningen har varit för att hitta de bästa backarna och den ultimata skidupplevelsen, men de senaste åren har vi sett en vändande trend, och allt fler svenska och utländska turister väljer att satsa på skidåkning i de svenska fjällen. Att välja att åka på skidsemester i Sverige blir ofta billigare än att åka utomlands och gynnar den svenska ekonomin, samtidigt som du ofta kan åka bil eller tåg till skidorten och slipper lägga pengar på flygresa och att checka in ett par skidor utöver det vanliga bagaget.Samt att du oftast har ett stort urval att välja bland de boende Sälen har runt sina anläggningar.

Egen stuga med självhushåll

Stöten i Sälen erbjuder många olika typer av boende, där egen stuga är en av de absolut mest populära. Stugorna finns i varierade storlek och passar för både par, kompisgäng, barnfamiljer och grupper som vill bo nära varandra men ända ha en egen dörr att stänga om sig. Stugorna ligger ofta tillsammans i mysiga stugbyar, nära affärer och liftarna.

Fördelen med att hyra en stuga som boende i Sälen är att du kan ha med och laga egen mat, vilket sänker kostnaderna för resan ordentligt. Genom att välja en mindre stuga en bit ifrån backarna kan du också komma billigare undan och få en mysig vistelse i en hem-liknande miljö.

Hotell nära backen med alla bekvämligheter

Skidanläggningarna i Sälen har alla minst ett stort hotell med alla tänkbara bekvämligheter för att göra skidresan helt perfekt. Att bo på hotell blir ofta lite dyrare än att hyra en stuga, men du har å andra sidan ofta frukost och ibland även lunch och middag inkluderat, som du intar i en restaurang och slipper bekymra dig om matlagning och disk.

Stötens hotell erbjuder också spa, pooler och äventyrsbad, samt i vissa fal underhållning som bowling och en spelhall för de yngre. Backarna och liftarna ligger precis runt hörnet, och genom att välja att bo på hotell får du en avslappnande semester i härlig vintermiljö.

Hitta boende i Sälen sök på boende Sälen

I dagens läge är det absolut lättast att hitta boenden eller resor genom att söka på nätet. De flesta anläggningar, hotell och stugbyar har websidor där du själv kan kolla och jämföra. Ju färre ord du skriver in desto mer exakt blir din sökning. Om du enbart skriver in boende Sälen lär du få fler resultat än om du söker på hotell, stugor etcetera. Du kan även se vad för mysiga stugor vi har lediga!

Du kan även i realtid se stugorna som vi har lediga just nu. Läs mer här.