hotell sälen

Skäm bort dig själv på hotell i Sälen

Tillsätt lite fjällkänsla till den romantiska weekendresa du länge gått och trånat efter. Eller gotta dig i en lugn oas där du kan bli ompysslad och glömma bort vardagens bekymmer för en liten stund. Allt du behöver göra är att boka hotell i Sälen. Klicka in dig till bokningen.

Unna dig denna avkoppling med service och hög standard. Kontrasten mellan lyx och enkelhet är en klar vinnare. Det förtjänar du! När du bor på hotell Sälen erbjuder finns det inget du behöver oroa dig för. Sälens hotell har restauranger där du kan avnjuta alla dagens goda måltider. Bor du på hotell i Sälen har du nära till liftar och det krävs ingen vidare ansträngning för att börja dagen uppe i backen. Efter att ha spenderat en dag ute återvänder du hem till en nybäddad säng. Med badrock och tofflor blir hotellet som ditt andra hem.

På de hotell Sälen har finns weekendresor

Reser du med vännerna? Vare sig det är en grabbresa eller tjejweekend är Sälen ett ypperligt alternativ. Här kan ni utforska naturen och er äventyrliga sida. Åk skidor, snowboard och snöskoter. Ni kan även koppla av på spa eller i bastun. Låt festen börja redan i bastun. Glöm inte att beställa dryck och bastubricka. På hotell Sälen har runt sina anläggningar erbjuds ofta en afterski där ni sedan kan festa långt in på natten.

Smekmånad eller familjeresa

De vackra hotell Sälen ståtar med erbjuder den perfekta smekmånaden och kan inte vara mer lämpade för dessa meningsfulla och avgörande ögonblick i livet. Med sina vackert belägna hotell kan Sälen erbjuda mycket romantik. Utsikterna här är som tagna ur en film och kan inte annat än att höja stämningen. Avnjut en mysig trerättersmiddag och kliv sedan ner och värm er i en ångande utomhuspool för lite extra trivsel. Spa är naturligtvis även ett bra alternativ och för den som är trött på traditionell aroma-massage finns även chokladmassage att välja på.

Är det en familjeresa du är ute efter? Många hotell i Sälen är även barnvänliga. Om du reser med barn erbjuds familjehotell för en bekväm och trygg, men samtidigt rolig semester! Barnvänliga pooler och klubbar för barnen underlättar för lek och skoj.